De leukste budget cadeautjes om te ontprikkelen

De leukste budget cadeautjes om te ontprikkelen

Sinterklaas en Kerstmis zijn de feestdagen van het jaar waar veel prikkelgevoelige kinderen en volwassenen moeite mee hebben. De feestdagen zijn ontzettend gezellig, maar het enige wat duidelijk is is de onzekerheid. Onzekerheid of Sint en Piet wel langs komen, onzekerheid wat je precies aan cadeautjes krijgt en zo kan ik nog wel even doorgaan. Veel mensen kunnen deze overbodige prikkels kwijtraken door op spullen te kauwen of met hun handen te friemelen aan koortjes of haren. Daarom in dit blog de leukste budget cadeautjes om te ontprikkelen!

#1. Potloodtoppers

Heb je een kind wat op alle pennen kauwt? Dan is een potloodtopper een eenvoudige oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke modellen zoals schaakstukken (paard of koning), een robot of een moai.

Verkrijgbaar vanaf €5,95

Fluffy Farm Puffer Bal friemel speelgoed

#2. Knijp- en friemelballen

Als jouw kind liever met zijn handen bezig is dan hebben we verschillende soorten ballen om in te knijpen, te friemelen en naar te kijken.

Verkrijgbaar vanaf €1,95

#3. Tangle Pets Junior

Nieuw in ons assortiment zijn de Tangle Pets Junior. Er zijn zes verschillende Tangle Pets: Kitty, Puppy, Bunny, Luiaard, Unicorn en Flamingo. Ze zijn te gebruiken als hulpmiddel tegen stress, als speelgoed of in de klas om de concentratie te verhogen. De mogelijkheden van deze leuke dieren zijn oneindig.

Verkrijgbaar vanaf €5,99

Putty om mee te friemelen en spelen.

#4. Bendy friemelpoppetje

Het spelen met een bendy friemelpoppetje stimuleert de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie. Daarnaast is het een heel fijn friemelspeeltje voor kinderen die moeite hebben om stil te zitten.

Verkrijgbaar vanaf €2,49

#5. Pop It’s

Ook erg prettig om mee te spelen zijn de welbekende pop it’s fidgets. Dit leuke kleurrijke speeltjes is super populair, helpt bij het verbeteren van de concentratie en is een ware rage.

Verkrijgbaar vanaf €1,95

#6. Happy cubes

Voor de echte puzzelfans hebben we deze gave Happy cubes . Ze zijn verkrijgbaar in de varianten: junior (3-7 jaar), pro (7-99 jaar) en expert (9-99 jaar). Spin off van de bekende Wirrel Warrel Puzzel.

Verkrijgbaar vanaf €3,49

Stretch duizendpoot of rups

#7. Stretch duizendpoot of rups

Deze dieren zijn het ultieme friemelspeeltje! De zachte Stretchy Caterpillar en de Rekbare Duizendpoot zijn massief en gemaakt van zacht rubber met kleine spikes. De rups kun je uitrekken tot 100 cm, de duizendpoot tot meer dan 30 cm.

Verkrijgbaar vanaf €1,95

#8. Aftelkalender

Voor veel kinderen is het begrip tijd erg ongrijpbaar. De “Samen aftellen tot …” kaart kan helpen om tijd inzichtelijk te maken. Extra leuk: de achterzijde heeft de opmaak van een ansichtkaart zodat je hem ook cadeau kunt doen als klein presentje.

Verkrijgbaar vanaf €2,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2014 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren