Chewbuddy kauwsieraden en kauwproducten

De Chewbuddy kauwsieraden en kauwproducten zijn ontwikkeld en geproduceerd in het Verenigd Koningkrijk. Ze zijn gemaakt van medische materiaal en vrij van BPA, PVC, lood, ftalaten en latex. Naast dat de sieraden geschikt zijn om op te kauwen geven de ribbels en nopjes een extra sensorische ervaring.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Chewbuddy

De Chewbuddy kauwsieraden zijn een veilig alternatief voor het kauwen op kleding, potloden, vingers en speelgoed. De bijtkettingen worden geleverd met een veilig keykoord

Stickman

De Chewbuddy Stickman is bij veel kinderen een populair product. Hij is namelijk niet alleen als kauwproduct te gebruiken maar je kan er ook fijn mee friemelen. Ideaal voor kinderen die moeite hebben om stil te zitten als ze zich moeten concentreren.

Chewbuddy Tubes

De Chewbuddy Tubes zijn een veelzijdig product. Van oorsprong zijn ze bedoeld om potloden en pennen te beschermen zodat deze niet kapot gaan als er op wordt gekauwd. Maar het is ook mogelijk de buisjes om de touwtjes van de capuchon te schuiven of ze aan een ketting te dragen (ketting is niet inbegrepen).

Belangrijk

Chewbuddy producten zijn geen speelgoed en hoewel ze duurzaam zijn, zijn ze niet onverwoestbaar. Slijtage kan worden verwacht en is afhankelijk van de kauwbehoefte van de gebruiker. Gebruik te allen tijde onder directe toezicht en vervang bij tekenen van slijtage. Het keykoord en de gesp zijn niet bedoeld om te kauwen en bevatten kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het gebruik van het koord wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 5 jaar.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2042 reviews.