Het is feest! 1-jarig bestaan

hoera 1 jaar

Hoera! Kauwsieraden & meer bestaat vandaag 1 jaar en dat mag natuurlijk gevierd worden. Dit doen we samen van 3 t/m 9 september met iedere dag een nieuwe aanbieding of actie. De acties zijn alleen die dag geldig en niet met elkaar te combineren.

Maandag 3 september

bijtketting puzzel actie

We trappen de week af met een mooi aanbieding alleen vandaag krijg je een geweldige korting van maar liefst 30% op bijtketting puzzel. Deze bijtketting is bij vele kinderen favoriet. Voor welke kleur ga jij?

Dinsdag 4 september

Gratis! Bestel je vandaag voor € 25,- of meer in de webwinkel dan krijg je er gratis potloodtopper bij. Potloodtoppers zijn fijn om op te kauwen en beschermen pennen en potloden.

Woensdag 5 september

Geluksvogel? Bestel dan vandaag wat uit de shop en maak kans om het orderbedrag terug te winnen. Alle orders geplaatst op 5 september loten automatische mee. (gewonnen door order 7675 Rose)

Donderdag 6 september

Korting daar houdt toch iedereen van daarom krijgen jullie vandaag 15% korting op je bestelling met de code: k&m1jaar.
Uitgezonderd van korting zijn de boeken.

1 jarig bestaan kauwsieraden en meer

Vrijdag 7 september

Vandaag staan er twee producten in het zonnetje! Op de Eenhoorn en de Haai krijg je alleen vandaag maar liefst 30% korting, wees er wel snel bij want op = op.

Zaterdag 8 / Zondag 9 september

Winnen! Het weekend ga ik gebruiken om weer eens wat weg te geven, beide dagen maak je kans op € 25,- shop te goed! Wat je daarvoor moet doen is eenvoudig laat een reactie achter op het Facebook bericht dat die morgen op de Facebookpagina van Kauwsieraden & meer verschijnt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 843 reviews.
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.