Hoe mijn zoon met ASS het verschil in mijn leven maakte

Hoe mijn zoon met ASS het verschil in mijn leven maakte

Misschien ken je ze wel, die gele flesjes en sprays van Bach, genaamd Rescue R? Het lijkt wel of steeds meer mensen een rescuemomentje in hun leven nodig hebben en dan is zo’n flesje erg handig om bij je te hebben.  Ik gebruikte het al in mijn examentijd en het gaf mij altijd een wat relaxter gevoel zelfs tijdens mijn auto rijexamen. Fijn! Misschien gebruik jij het zelf ook al.

Maar wat was nu mijn Lifechanger?

Ik had nooit gedacht dit kant en klare spraytje mijn leven zo kon veranderen. Dit wordt een bijzondere blog hoe mijn leven een totale andere wending kreeg. Toen bleek dat mijn zoon autisme had stond mijn wereld stil want wat houdt dit in? En hoe nu verder? Een heleboel vraagtekens..

Hij kampte met enorme woedeaanvallen en we kregen het advies om medicatie te geven. Ik stond er eerst niet zo bij stil wat dat inhield en wat het zou doen. De wachttijd van de kinderarts zou twee maanden duren en ik gaf mezelf die tijd om het een en ander uit te zoeken. Is er misschien nog iets anders dan ‘die pilletjes’.

Na een avondje Google’en was ik eruit! Ik wilde Bachbloesem uitproberen. Al snel had ik het in huis en na een moeilijke twee weken zag ik al veel verschil. Mijn jongen die al jaren lang zo snel boos werd toonde meer begrip en werd rustiger. Ik maakte contact. Met eigen ogen zag ik eindelijk dat hij zich ging ontwikkelen op een positieve manier. Het woord ‘Nee’ werd eindelijk geaccepteerd zonder boosheid. We waren verbaasd.

Nu vijf jaar later heb ik een zeer succesvol Bachbloesempraktijk en help ik vele honderden kids op een 100% natuurlijke manier met speciaal voor jouw kind op Maat gekozen samenstellingen van Bachbloesem. Bachbloesempraktijk Balans voor Kinderen is gespecialiseerd in kinderen met en zonder label. Dus niet alleen met Autisme. En… Ik sta allang niet meer versteld dat het helpt, Echt! De uitdaging begint bij mij wanneer ik na vijf weken jou weer bel en je mij vertelt dat je geen verschil merkt. Daarbij geef ik veel adviezen uit de praktijk en ben je altijd welkom om mij te mailen met al jouw vragen.

Bachbloesem

Gonny de Ruijter Site www.balansvoorkinderen.com

Een reactie op “Hoe mijn zoon met ASS het verschil in mijn leven maakte

  1. Nicol zegt:

    Ik zou graag balans op maat willen proberen voor mijn zoon. Hij is hooggevoelig, er is onlangs ASS geconstateerd wat hem boos maakt en tegelijkertijd moeten we voor hem een geschikt voortgezet onderwijs vinden omdat hij in groep 8 zit. Pubertijd kijkt ook al om de hoek. Hij gaat een moeilijke tijd door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2014 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren