Minder examen stress door massage

Minder examen stress door massage

Minder examen stress door massage

Examens en toetsen, een drukke periode voor de basisschool kinderen en op de middelbare school. Deze periode kan ook heel stressvol zijn. Elk kind wil goed presteren, misschien lukt het niet altijd zo goed door veel prikkels uit de omgeving of door zichzelf…

Ook voor mijn zoon die in het 3de leerjaar zit (8jaar) zijn er toetsjes afgelopen week en komende week. Ik persoonlijk vind dat kinderen al genoeg moeten leren op school, dat ik oefenen na het school tot het minimum probeer te beperken. Het is beter elke dag 10 minuutjes iets te herhalen, dan een uur stevig studeren.

Senseez Soothables Massage

Om toch wat de druk van de ketel te halen en de kindjes zich te laten ontspannen, dacht ik aan een massage! Onlangs kocht ik bij Kauwsieraden en meer de ‘Senseez Soothables Massage’. Ik had totaal geen idee of dit effect zou hebben bij mijn zoon! De Senseez is een leuk uitziend fluffy ‘knuffeltje’, kwal, koe of schildpad, met een masserende functie. De massage functie zou kunnen helpen om prikkels te verwijderen bij je kind, waardoor je kind rustiger wordt en het zorgt voor een beter welzijn!

Kalmeert en zorgt voor focus

Mijn zoon was er eerst wat terughoudend over, maar draaide al heel snel bij! Je kan het gebruiken op de rug, de benen, voeten, armen,… Eigenlijk overal waar het aangenaam kan aanvoelen voor je kind. Mijn zoon verkiest zijn rug en hij kruipt dan gezellig bij mij op de sofa, terwijl ik hem masseer. De kleding hoeft niet uit, het kan absoluut met de kleding aan. Zo kan je de massage overal gegeven, gewoon wanneer je kind het nodig heeft! Ik merk op dat hij veel langer gefocust kan zijn, vooral tijdens de massage. Het kalmeert hem en geeft een gevoel van welzijn. Alsook zoekt hij contact met mij op, wat hij voordien minder deed. Dus zorgt het bovendien voor een leuk moment tussen jou en jouw kind! De massage hoeft geen halfuur te duren, ik raad aan om volledig je kind hierin te volgen en wat fijn voelt voor hem/haar.

Voor ons is het alleszins iets super! Ik ben er zeker van dat er nog kindjes zijn die hier zeker baat bij zouden kunnen hebben om prikkels meer te elimineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2013 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren