review bijtketting macaron

Review bijtketting Macaron

Zoek je een kauwsieraad wat geschikt is voor een stevige kauwbehoefte dan is bijtketting Macaron zeker een aanrader. Wij hebben twee bijtketting laten testen. Of de bijtketting daadwerkelijk geschikt was voor een stevige kauwbehoefte en wat ze ervan vonden. Ze vertellen het hieronder in een review.

Review bijtketting macaron(

Vivi en luuk “mijn zoon Luuk heeft enorm veel plezier van zijn Macaron”

Mijn zoon Luuk heeft enorm veel plezier van zijn Macaron. De Macaron is groot, en dat is fijn. Hij raakt niet snel kwijt en met de flinke kauwbehoefte van Luuk is dat prettig. Hij kan niet volledig in zijn mond waardoor het minder gevaarlijk is. Het witte in het midden kan je flink uitrekken. Ik was in het begin bang dat hij de Macaron daarmee kapot zou maken maar dit is niet gebeurd. Hij heeft er uren en uren op gekauwd maar het niet kapot gekregen. En hij heeft geen beschadigingen opgelopen. Het enige minpuntje is het slotje. ( Zelfde als alle slotjes bij kauwsieraden) dat kan wat sneller kapot. Is bij dit sieraad overigens niet gebeurd maar wel bijna omdat hij ook daar op begon te kauwen.

Bijtketting macaron review

Het is zijn favoriete sieraad. En ik acht het zeer geschikt voor wat grotere kinderen met een flinke kauwbehoefte.

Linda “Hij vindt hem vet fijn!”

Mijn zoon is heel blij met de Macaron bijtketting. Hij vindt hem vet fijn!. De randjes die aan de Macaron zitten vindt hij fijn, hij zegt: als je er op kauwt kun je tegelijkertijd met je tong langs die randjes. De Macaron is flexibel maar wel heel erg groot.

Eind oordeel:

Pluspunten:

  • De macaron is flexibel
  • Een fijne ketting voor kinderen met een stevige kauwbehoefte

Minpunten:

  • De macaron is erg groot
  • Op de klik-sluiting kan niet gekauwd worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2013 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren