Resultaat 1–30 van de 38 resultaten wordt getoond

Schoencadeautjes

Kauwt jouw kind graag op potloden of pennen? Friemelt hij of zij juist altijd aan haren? Maak hier samen met Sinterklaas een einde aan! Een stressbal of pop-it zijn goede  alternatieven voor het kauwen en/of friemelen, en ideaal om als schoencadeau te geven.


Potloodtoppers

De potloodtoppers zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Zo vind je in ons assortiment onder meer de schaakstukken paard en koning. Ideaal dus voor echte paardenliefhebbers of schaakfanaten. Ben je zoekende naar een schoencadeau voor een echte techneut? Kies dan voor de robot potloodtopper. De stijlvolle moai is uitermate geschikt voor een volwassene met een grote kauwbehoefte. Een waardevoller schoencadeau dan een veilig en discreet kauwproduct kun je iemand niet geven.

Tangle Junior

Nieuw in ons assortiment, en ideaal als origineel schoencadeau, is de Tangle Junior. Door zijn unieke ontwerp vermindert de Tangle Junior spanning en stress. De Tangle Junior is niet ontworpen om op te kauwen. Ze zijn juist uitermate geschikt voor iemand die graag met zijn of haar handen friemelt aan, bijvoorbeeld, haren.

Veel mensen met ADHD of autisme hebben de behoefte om met hun handen te friemelen. Het friemelen aan de Tangle Junior verhoogt het concentratievermogen en verbetert de fijne motoriek en coördinatie. Een ideaal hulpmiddel dus voor kinderen en/of volwassenen met ADHD of autisme.

Aftelkaart

Heeft jouw kind moeite met het begrip tijd en wil je hem of haar graag helpen om tijd inzichtelijk te maken? Dan is de aftelkaart het ideale schoencadeautje. Door het plakken van stickers kun je met de aftelkaart samen aftellen tot de grote dag eindelijk is aangebroken. Naast het aftellen naar een voor je kind belangrijke gebeurtenis, kun je de aftelkaart desgewenst ook inzetten als beloningssysteem.

Extra leuk detail: aangezien de achterkant van de aftelkaart het ontwerp heeft van een ansichtkaart, kan een hulppiet op afstand de aftelkaart dus ook als schoencadeau kunnen geven!

Veiligheid

Alle kauwproducten zijn gemaakt van 100% siliconen en vrij van chemische stoffen ​zoals ftalaten, BPA’s, PVC, lood of latex.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1541 reviews.
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw geldig e-mailadres achter.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren