Resultaat 1–30 van de 49 resultaten wordt getoond

Bijtketting voor kinderen en volwassenen

Bijt jij graag op pennen wanneer je bezig bent met je huiswerk? Verlies jij tijdens een saaie vergadering snel je concentratie? Koop dan een stoere siliconen bijtketting! Een bijtketting is geschikt voor kinderen en volwassenen.

Aanbieding!
Aanbieding!

Heb je ADHD en wil je je concentratie graag vergroten? Heeft je kind een autistische stoornis en bijt hij/zij in spannende situaties graag op spullen? Van welke kauwbehoefte er ook sprake is, in onze uitgebreide collectie siliconen bijtkettingen vind je altijd een die bij je persoonlijke situatie past.

Functie van bijtkettingen

Het kauwen op spullen heeft een functie. Het stelt ons in staat om te gaan met spannende, stressvolle of saaie situaties. Daarnaast vergroot het kauwen de concentratie aanzienlijk. Stoppen met kauwen is dus niet nodig!

Gebruik het liefst wel iets om op te kauwen wat daar voor bedoeld is. Het kauwen op een siliconen bijtketting heeft de voorkeur, omdat deze daar speciaal voor is ontworpen.

Wil je graag meer weten en tips over de functies van kauwen? Dan raad ik je aan om de blog Tips bij kauwbehoefte te lezen.

Reiniging Bijtketting

Een siliconen kauwketting is heel eenvoudig schoon te maken. Dat is zeker bij een grote kauwbehoefte een prettig idee. Je kunt de bijtketting afspoelen onder de kraan of even wassen in een mild sopje. Bij bijtkettingen die alleen uit siliconen kralen bestaan is het zelfs mogelijk ze bovenin de vaatwasser te reinigen.

Veiligheid

Onze bijtkettingen zijn gemaakt van 100% veilige siliconen en ze bevatten geen schadelijke chemische stoffen zoals ftalaten, BPA's, PVC, lood of latex. Alle hangers zijn voorzien van een veiligheidssluiting als extra veiligheidsmaatregel. Deze sluiting gaat gemakkelijk open als er hard aan de kauwketting wordt getrokken. De sluiting en het koord van de bijtketting zijn niet geschikt om op te kauwen of in te bijten.

Siliconen bijtsieraden hebben een lange levensduur, maar het is wel belangrijk de sieraden regelmatig te controleren op slijtage en indien nodig tijdig te vervangen!

Merken

De bijtkettingen uit ons assortiment zijn o.a. van de bekende merken: Chewigem, ARK's Therapeutic, Chewbuddy en Munchables.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2013 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren