Spaarprogramma

Graag bedanken wij onze vaste en trouwe klanten en daarom hebben wij speciaal voor jou een spaarpunten systeem in de webshop. Met dit spaarpunten systeem kun je sparen voor kortingen op je aankopen.

Hoe verdien ik spaarpunten?

Je kan alleen spaarpunten verdienen als je een account hebt op deze website, maak deze dus snel aan. Daarna ontvang je bij elke aankoop in de webshop van Kauwsieraden & meer spaarpunten (verzendkosten leveren geen punten op). Bij elk product staat precies vermeld hoeveel spaarpunten je bij dat product ontvangt. Ook kun je extra punten verdienen door het schrijven van een product review.

 • Voor iedere bestede € 1,- (exclusief verzendkosten) in onze winkel ontvang je 5 punten.
 • Maak een account aan en verdien 100 punten
 • Voor het schrijven van een product review ontvang je 50 punten. (Alleen bij producten die je aangekocht hebt)

Punten inwisselen

Gespaarde punten kun je bij een volgende aankoop direct inwisselen voor korting. Je kunt natuurlijk ook nog even door sparen voor een hogere korting. Door in te loggen op je account kun je altijd zien hoeveel punten je tot nu toe gespaard hebt.

Spaarpunten inwisselen doe je in het winkelmandje. Hier staat ook het huidige puntensaldo en de waarde in euro’s. Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal. Spaarpunten worden niet in mindering gebracht op de verzendkosten.

Kan ik mijn spaarpunten inwisselen voor geld?

Het is helaas is niet mogelijk je spaarpunten in te wisselen voor geld. Je kunt de verzamelde spaarpunten alleen verzilveren bij een bestelling op www.kauwsieradenenmeer.nl.

Toch nog vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande toch nog een vraag, neem dan gerust even contact met ons op.

Voorwaarden spaarpuntensysteem

Het spaarsysteem is beschikbaar voor geregistreerde klanten van kauwsieradenenmeer.nl

 1. Het spaarsysteem is alleen van toepassing op online aankopen die via de webshop tot stand zijn gekomen. Per bestede euro ontvangt je 5 spaarpunten.
 2. Punten worden ook gespaard bij aankoop van actie artikelen. (m.u.v. kortingscodes)
 3. 14 dagen na uw bestelling worden de spaarpunten bijgeschreven. U kunt doorsparen of de opgebouwde punten verzilveren in een kortingsvoucher.
 4. Deze kortingsvoucher kunt u bij uw eerst volgende bestelling gebruiken.
  Als u de kortingscode invoert wordt de korting gelijk verrekend, waarna u weer opnieuw begint met sparen voor de volgende kortingsvoucher.
 5. De kortingsvoucher is niet geldig in combinatie met andere lopende aanbiedingen die ook een code vereisen, afgeprijsde artikelen kunnen dus wel met kortingsvoucher besteld worden.
 6. Het opgebouwde spaarpuntensaldo is niet overdraagbaar aan derden en niet inwisselbaar tegen contanten.
 7. U spaart over het aankoopbedrag dat u heeft besteed exclusief de verzendkosten.
 8. Bij de bestelling waar de kortingscode in wordt verrekend ontvangt u spaarpunten over het bedrag dat onder aftrek van het kortingsbedrag resteert.  
 9. Bij een geannuleerde of geretourneerde bestelling zal het gehele bedrag of een deel ervan in mindering worden gebracht op uw spaarsaldo.
 10. Kauwsieradenenmeer.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in het spaarsysteem en/of het beleid hieromtrent, zonder dat de klanten hieraan rechten kunnen ontlenen. Wij adviseren u om deze pagina regelmatig te raadplegen.
 11. Voor een goed werkend spaarsysteem zijn cookies noodzakelijk! Accepteer alle cookies en gebruik een normale browser (geen prive modus of incognito) anders werkt het systeem niet. 
 12. Misbruik van dit programma kan leiden tot verwijdering van het account en het annuleren van orders.