Spaarprogramma

Graag bedanken wij onze vaste en trouwe klanten en daarom hebben wij speciaal voor jou een spaarpunten systeem in mijn webshop. Met dit spaarpunten systeem kun je sparen voor kortingen op je aankopen.

Hoe verdien ik spaarpunten?

Je kan alleen spaarpunten verdienen als je een account hebt op deze website, maak deze dus snel aan. Daarna ontvang je bij elke aankoop in de webshop van Kauwsieraden & meer spaarpunten. Bij elk product staat precies vermeld hoeveel spaarpunten je bij dat product ontvangt. Ook kun je extra punten verdienen door het schrijven van een review bij één product.

  • Voor iedere bestede € 1,- (exclusief verzendkosten) in onze winkel ontvang je 5 punten.
  • Maak een account aan en verdien 100 punten
  • Voor het schrijven van een product review ontvang je 50 punten.

Punten inwisselen

Gespaarde punten kun je bij een volgende aankoop direct inwisselen voor korting. Je kunt natuurlijk ook nog even door sparen voor een hogere korting. Door in te loggen op je account kun je altijd zien hoeveel punten je tot nu toe gespaard hebt.

Spaarpunten inwisselen doe je in het winkelmandje. Hier staat ook het huidige puntensaldo en de waarde in euro’s. Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal. Spaarpunten worden niet in mindering gebracht op de verzendkosten.

Kan ik mijn spaarpunten inwisselen voor geld?

Het is helaas is niet mogelijk je spaarpunten in te wisselen voor geld. Je kunt de verzamelde spaarpunten alleen verzilveren bij een bestelling op www.kauwsieradenenmeer.nl

Toch nog vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande toch nog een vraag, neem dan gerust even contact met ons op.

Note: Kauwsieraden & meer behoudt zich het recht voor om op elk moment dit spaarprogramma te beëindigen of de voorwaarden hiervan te wijzigen. Misbruik van dit programma kan leiden tot verwijdering van het account en het annuleren van orders. Als een product retour gestuurd wordt, worden deze punten automatisch van je tegoed afgehaald.