Toont alle 4 resultaten

Laat je verrassen?

De Sensorische Surprisebox is gevuld met speelgoed en andere producten die de belangrijke motorische vaardigheden helpen ontwikkelen en de zintuigen te prikkelen.

Wat zit erin!

Wat er in de boxen zit houdt in geheim wat wel 100% zeker is: de winkelwaarde van de items in jouw box is altijd hoger dan wat je er voor betaalt én ik doe natuurlijk mijn uiterste best er een mooie box van te maken!

Small ± 10% meerwaarde
Medium ± 15% meerwaarde
Large ± 20% meerwaarde
Extra large ± 25% meerwaarde

Klantervaringen

Hoewel bekend met vele producten een waar feestje. Wat zou er inzitten, hoe kunnen we het gebruiken?
Eerst werden de bekende producten eruit gevist… maar dan wordt er verder gekeken. Onderzocht en uitgeprobeerd.. Ideaal om eens mee uit te zoeken Wat werkt er en wat werkt er niet. Maar ook een super leuk cadeautje om te geven. Mijn kinderen vonden het in ieder geval top… en ik gok dat we nog een keer een grote doos zullen uit proberen… ~ Ingrid

Vandaag de armband en de surprisebox ontvangen wat was de box leuk !! me zoontje is helemaal blij met zij stoere armband en wat vond hij een hoop leuke dingen in de box ! ~ Marielle

20,66

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 558 reviews.

Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.