Levertijd & verzendkosten

Nederland

De verzendkosten staan voor Nederlandse klanten altijd vermeld in hun winkelwagen.
De vaste verwerkingskosten binnen Nederland zijn:

  • € 2,95 voor brievenbuspost
  • € 5,95 voor pakketpost

Om de kosten voor verzending voor onze klanten zo laag mogelijk te houden verzenden wij de kauwsieraden standaard als brievenbuspost zonder track & tracé. Wil je jouw brievenbuspost zending liever met track & tracé verzonden hebben dan kan je daar op de afrekenpagina zelf voor kiezen en betaal je € 3,95 voor verzending. Bestellingen worden als brievenbuspost, brievenbuspakje of pakketpost verstuurd, zodra de bestelling klaar is voor verzending ontvang je een mail. Bestellingen boven de € 75,- verzenden wij gratis binnen Nederland.

België

Internationale klanten kunnen de verzendkosten zien door in het bestelproces te gaan en het verzendadres op te geven. De vaste verwerkingskosten binnen België zijn:

  • € 5,95 voor verzending via PostNL

Bestellingen worden als pakketpost verstuurd, zodra de bestelling klaar is voor verzending ontvang je een mail met daarin de Track & Trace code. Bestellingen boven de € 75,- verzenden wij gratis binnen België met PostNL.

Verzending naar andere landen / Shipping to other countries

Wil je jouw bestelling naar een ander land dan aangegeven op de afrekenpagina laten verzenden dan kan dat in overleg. De kosten hiervoor zullen afwijken van de verzendkosten binnen Nederland/België. Stuur mij een email voor de actuele kosten.

If you want your order to be sent to a country other than indicated on the checkout page, you can do so in consultation. The costs for this will difrent from the shipping costs within the Netherlands. Send me an email for the current costs.

Bezorgen

Kauwsieraden & meer streeft er naar om bestellingen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen. Wij verzenden bestellingen met PostNL via My Parcel. Deze zal de bestelling bij jou of op een ander adres dat je hebt aangegeven bezorgen. Helaas hebben wij geen invloed op de snelheid van de levering, het kan dus zijn dat een zending niet meteen de volgende dag wordt bezorgd, maar er langer over doet.

Bestellingen die op zaterdag/zondagen en feestdagen binnenkomen worden op de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden.

Heeft je bestelling spoed neem dan even contact op zodat we kunnen kijken of de bestelling eerder verzonden kan worden. Alleen de datum aangeven of spoed bij opmerkingen wordt niet altijd gezien.

Bezorging op maandag: Sinds 1 januari 2014 wordt er door PostNL geen brievenbuspost meer bezorgd op maandag.

Bestelling afhalen: Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen. Je kunt dit aangeven in het bestelproces. Wil je de bestelling betalen dan kan dat middels pin of contant.

Bestelling niet ontvangen? Heb je van ons een mail ontvangen dat je bestelling verzonden is maar heb je deze na 3 werkdagen nog niet ontvangen neem dan even contact met ons op. Indien je de zending niet ontvangen hebt en daar binnen 7 kalenderdagen geen melding van gemaakt hebt kunnen wij helaas geen onderzoek meer starten.

Aangepaste bezorgdagen feestdagen 2024

Wij streven ernaar dat de bestellingen op tijd wordt verzonden. Maar rond de feestdagen kan een brievenbuszending er tot 7 werkdagen over doen. Wil je er zeker van zijn dat je bestelling op tijd aankomt tijdens de feestdagen plaats je bestelling dan ruim op tijd. Bestel doordeweeks in plaats van in het weekend, om de piekdagen bij webwinkels en bezorgers te vermijden.