Win de Koningin met de 7 pruiken

win de koningin met de 7 pruiken

Win de Koningin met de 7 pruiken

Een nieuwe week dat betekend dat er vandaag weer een nieuwe winactie zal gaan starten. Deze week mag ik het boek De koningin met de 7 pruiken twv. € 14,95 verloten.

Over het boek

De koningin met de 7 pruiken is geschreven door Tineke Toet en vertelt het verhaal van een koningin die kanker krijgt. Ze voelt zich erg ziek en verliest door de medicijnen haar mooie lange haren. Iedereen in het kasteel is bezorgd. Zal de koningin weer beter worden? Dan komt er een jongen bij de paleispoort met een groot cadeau voor de koningin. Zal hij de koningin kunnen helpen?
de koningin met de 7 pruiken inkijk
de koningin met de 7 pruiken
Een prachtig prentenboek voor kinderen die te maken krijgen met kanker in hun naaste omgeving. Het helpt ze om erover te praten en woorden te vinden bij deze verdrietige en onzekere periode.

Tineke Toet heeft een unieke kinderboekenreeks geschreven waarin door het lezen van een modern sprookje, moeilijk en emotionele onderwerpen bespreekbaar gemaakt worden voor kinderen.

Ook verkrijgbaar in de hoe vertel ik het-reeks

De ridder met het jeukende harnas

De ridder met het jeukende harnas dit verhaal gaat over een jongen die, net als zijn vader en grootvader, ridder moet worden. Maar dat wil hij niet. Hij wil staljongen zijn. Wat moet hij doen? Over hooggevoelig zijn, je anders voelen en je eigen keuzes durven maken. Een prachtig prentenboek voor gevoelige kinderen vanaf 4 jaar.

De prins die alleen maar dingen at met de letter P

De prins die alleen maar dingen at met de letter P‘ is een prentenboek wat gaat over een prins die het liefst alleen maar patat, pannenkoeken en pizza eet. Alleen maar dingen met de letter P. De koning vindt het goed, maar dan moet hij wel álles eten met de letter P. Dus ook prei en pompoensoep. Dat is goed, zegt de prins. Maar na een week is hij het helemaal zat. Hij wil een andere letter proberen. Hoe zal dit aflopen?

Hoe doe je mee?

  • Geef op het bijbehorende Facebook bericht een reactie om te laten weten dat je meedoet
  • Vergeet niet de pagina van Kauwsieraden & meer en Hoe vertel ik het een like te geven
  • Extra kans maken? Geef dan ook een reactie op de bijbehorende post via instagram
  • Deze actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.

Wil jij graag een van deze bijzondere boeken kopen? Kijk dan op de pagina Tineke Toet.

Next Hippest Shop 2018 Webshopverkiezing

Yes, Kauwsieraden & meer is genomineerd voor de hipste webshopverkiezing van de lage landen: de Next Hippest Shop van 2018 webshopverkiezing. En jullie kunnen mij helpen de prijs voor Next Hippest Shop te winnen door hier je stem uit te brengen. Als dank voor je stem, maak je kans op een HippeShops Goodiebox deLuxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 430 reviews.

Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.