Win een Balans op Maat (gesloten)

https://kauwsieradenenmeer.nl/?p=8099&preview=1&_ppp=0f0ee717c6

Win een Balans op Maat

Vandaag beginnen we met aftellen naar kerstmis en mag ik in samenwerking met Balans voor Kinderen een Balans op Maat twv. € 39,- verloten.

Wat is een Balans op Maat?

Win jij die Balans op Maat dan breng ik je in contact met Gonny voor het maken voor een afspraak voor een consult. Tijdens dat consult gaat Gonny met je in gesprek om te kijken waar jouw kind en zijn omgeving dagelijks tegen aanloopt en mee worstelt. Tijdens dit consult kijkt Gonny niet alleen naar het ‘label’ of gedragsprobleem van jouw kind maar vooral ook naar de achterliggende oorzaken. Ook geeft ze tijdens het consult praktische adviezen hoe je jouw kind beter kunt leren begrijpen en ondersteunen. Gonny is een ervaren moeder met een zoon met ASS en loopt vaak tegen dezelfde problemen aan als jij nu ondervindt. Na dit consult wordt er een Bachbloesem mix speciaal voor jouw kind samengesteld en heb je deze vaak al met een paar werkdagen in huis. Bachbloesem is 100% natuurlijk en kan kinderen helpen bij overprikkeling, hooggevoeligheid, druk gedrag en concentratie.

Hoe doe je mee?

  • Geef op het bijbehorende Facebook bericht een reactie om te laten weten dat je meedoet
  • Extra kans maken? Geef dan ook een reactie op de bijbehorende post via instagram
  • Vergeet niet de pagina van Kauwsieraden & meer en Balans voor Kinderen een like te geven
  • Deze actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.
Wil jij ook graag een Balans op Maat? Dat kan op www.balansvoorkinderen.com

aftellen naar kerstmis

 

Next Hippest Shop 2018 Webshopverkiezing

Yes, Kauwsieraden & meer is genomineerd voor de hipste webshopverkiezing van de lage landen: de Next Hippest Shop van 2018 webshopverkiezing. En jullie kunnen mij helpen de prijs voor Next Hippest Shop te winnen door hier je stem uit te brengen. Als dank voor je stem, maak je kans op een HippeShops Goodiebox deLuxe.

2 reacties op “Win een Balans op Maat (gesloten)

Reacties zijn gesloten.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 430 reviews.

Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.