Win een setje Broodtrommelliefde kaartjes

Win een setje Broodtrommelliefde kaartjes

Win een setje Broodtrommelliefde kaartjes (gesloten)

Inmiddels zijn we weer een week verder en duurt het nu nog maar 3 weken voor het kerstmis is. Deze week draait het om de Broodtrommelliefde kaartjes en mag ik een setje twv. € 12,95 verloten.

Liefde in de lunchbox

Schooltassen zijn gepakt en de lunchtrommel staat klaar voor weer een nieuwe dag school, een dag die niet voor ieder kind even makkelijk is. Voor sommige kinderen is het moeilijk om op school aansluiting te vinden. Ze worden gepest, hebben moeite om vrienden te maken of zien er zelfs tegenop om weer te gaan. Hoe fijn zou het dan zijn om je kind op de momenten dat je er even niet bij kan zijn toch kan laten weten dat je aan ze denkt? De Broodtrommelliefde kaartjes maken dat mogelijk en zorgen voor wat extra liefde in de lunchtrommel.

kaartjes voor in de broodtrommel
liefde in de lunchbox
broodtrommelliefde kaartjes

Broodrommelliefde is ontwikkeld om je kinderen iets liefs te zeggen of te laten merken hoe bijzonder ze zijn.

De Broodtrommelliefde kaartjes zijn speels en vrolijk vormgegeven kaartjes. Doordat de kaartjes gelamineerd zijn kunnen ze tegen stootje en zijn ze herbruikbaar. De set bestaat uit 20 kaarten met positieve berichtjes en weetjes over voeding.  Zes kaarten zijn blanco aan één kant, zodat je als ouder er een eigen persoonlijke boodschap op kan schrijven.

Hoe doe je mee?

  • Geef op het bijbehorende Facebook bericht een reactie om te laten weten dat je meedoet
  • Like de pagina van Kauwsieraden & meer en Broodtrommelliefde
  • Dubbel meeloten? Geef dan ook een reactie op de bijbehorende post via instagram
  • Win je een setje kaartjes? Plaats dan een leuke post met de kaartjes op Facebook of Instagram met de hashtags #broodtrommelliefde #broodtrommelliefdekaartjes
  • Deze actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.

Bestel hier jouw setje  Broodtrommeliefde kaartjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 433 reviews.

Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.