Win Kneed en Klieder

Win Kneed en Klieder

Win Kneed en Klieder

Wauw dat gaat hard, nog maar 4 weken en dan is het al zover. Deze week maak je weer kans op een fantastische prijs dit keer mag ik het boek Kneed en Klieder twv. € 12,50 verloten.

30 simpele kliederrecepten met huis, tuin & keuken ingrediënten

Door te spelen met klei, slijm of magisch zand worden de zintuigen van kinderen geprikkeld en daag je ze uit te ontdekken. Daarnaast kan het helpen bij de prikkelverwerking, zo geeft het kneden rust en kan het de focus te verbeteren. In dit boek deelt Babbe van Ginkel deelt 30 recepten voor baby’s vanaf 9 maanden, voor kleuters en zelfs tieners om zelf speelklei, slijm of magische zand te maken. Snel, goedkoop en makkelijk met spullen uit je keukenkastje.

Niets is zo leuk als lekker kneden, rollen, kliederen, in elkaar stompen, uit elkaar trekken en een beetje vies worden of liever nog: heel erg vies worden. En doordat je het zelf gemaakt hebt weet je precies wat erin zit, wel zo fijn. Door te experimenteren en ontdekken leren kinderen ontzettend veel. Het spelen met vormeloze materialen is goed voor de motoriek, stimuleert de zintuigen en bouwt aan het zelfvertrouwen van kinderen. Niks moet, alles mag.

Veel recepten maak je (samen) in een paar minuten. Daarnaast geeft Babbe ook nog tips en trucs om het nog leuker te maken en tegelijkertijd rommel te beperken. Wie wil dat nou niet?

Hoe doe je mee?

  • Geef op het bijbehorende Facebook bericht een reactie en laat weten met wie jij wilt gaan kliederen
  • Extra kans maken? Geef dan ook een reactie op de bijbehorende post via instagram
  • Vergeet niet de pagina van Kauwsieraden & meer en Boef + Mop een like te geven
  • Deze actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.

Wil jij graag het Kneed en Klieder boek kopen? Dat kan bij Boef + Mop

 

Unicornslijm Kneed en klieder

(Afbeeldingen: Carla Manten Fotografie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 433 reviews.

Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.