Win vertelstenen emotie set (gesloten)

win vertestenen emotie set

Win vertelstenen emotie set

Nog twee weken te gaan en ook dit keer mag ik toch weer zo’n leuk product verloten. De vertelstenen emotie set t.w.v. € 19,95.

Wat zijn vertelstenen?

Vertelstenen ook wel story stones genoemd, bevorderen de ontwikkeling van taal, denkvermogen, fantasie en creativiteit van het kind. De set die ik weg mag geven kan kinderen helpen om gevoelens en emoties te uiten. De set bestaat uit 16 stenen met op elke steen een andere emotie. De vertelstenen kunnen zowel individueel als in een groep gebruikt worden en zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De keien zijn bewerkt met een speciale coating en worden geleverd in een handig opbergzakje. Ideaal om ergens mee naar toe te nemen.

emotie set stenen

Ideeën

 • Laat je kind aan het einde van de dag zijn gevoelens beschrijven met behulp van de stenen. Hoe voelde jij je vandaag? Maar vertel ook zelf met behulp van de stenen hoe jij je voelde zodat je kind steeds meer emotie zal leren herkennen.
 • Gebruik de stenen om meer over de gevoelens te leren. Stel vragen bij de stenen zoals: Waarom denk je dat dit jongetje boos is? Waarom is dat meisje bang? Ben jij weleens blij? En hoe voelde je je toen?
 • Benoem met de stenen gevoelens van anderen. Bijvoorbeeld in het gezin of in de klas.

Hoe doe je mee?

 • Geef op het bijbehorende Facebook bericht een reactie om te laten weten dat je meedoet
 • Vergeet niet de pagina van Kauwsieraden & meer en Vertelstenen & kidsstuff een like te geven
 • Extra kans maken? Geef dan ook een reactie op de bijbehorende post via instagram
 • Deze actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.

Wil jij graag een setje vertelstenen kopen? Kijk dan eens op www.vertelstenen.nl

kerst verlichting

 

3 reacties op “Win vertelstenen emotie set (gesloten)

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Dit zou onze kleinzoon Yuano zo helpen! Hij leeft in de omgekeerde wereld hij wilt niet naar zijn oma, maar de rechter vindt een bezoekregeling in zijn voordeel. Het arme ventje is echt in de war. Ik duim voor hem.

 2. Yvonne zegt:

  Ik wil graag meedoen met deze winactie, vertelstenen qua emoties kan ik heel goed gebruiken op mijn werk. Ik werk 5 dagen bij buitenschoolseopvang. En zou deze stenen graag willen gebruiken tijdens vaste middag ritueel tijdens eetmoment. Dus i hope so …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 540 reviews.

Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.