Winactie februari! Ark’s therapeutic Brick Stick (gesloten)

winactie februari bijtketting ark therapeutic brick stick

Winactie februari! Ark’s therapeutic Brick Stick

Lego fans opgelet, deze maand geef ik een Ark’s therapeutic Brick Stick in kleur naar keuze weg. Deze coole bijtketting is bij veel kinderen favoriet, de bijtketting is 6,4 cm lang, 1,6 cm breed en ongeveer 1 cm dik. Hij heeft op de ene kant grote en de ander kant kleine bobbeltjes die zorgen voor een extra sensorische ervaring.

Net als alle andere bijtsieraden die ik verkoop is ook de Brick Stick een veilig (de ketting wordt geleverd incl. een koordje voorzien van een breeksluiting) en gifvrij (bevat geen lood, weekmakers, BPA, latex of PVC) alternatief voor het kauwen op pennen, potloden, kleding, vingers en nagels.

Bijtketting Ark's Therapeutic Brick Stick zwart Bijtketting Ark's Therapeutic Brick Stick turquoise bijtketting ark therapeutic brick stick bos groen

bijtketting ark therapeutic brick stick oranjeArks bijtketting brick stick roodbijtketting ark therapeutic brick stick magenta

 

Bijtketting Brick Stick winnen?

Wil jij voortaan deze stoere bijtketting dragen? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een Ark’s Therapeutic Brick Stick in kleur naar keuze. Wat je hiervoor moet doen?

 • Geef hieronder of op Facebook een reactie en vertel in welke kleur jij de brick stick zou willen winnen
 • Wil je een extra kans maken geef dan ook like op het bericht op Facebook
 • Ik zou het heel leuk vinden als je de actie op Facebook deelt of iemand tagt die ook zo’n mooie ketting verdient
 • Oh en vergeet de Facebook pagina niet te volgen 🙂
 • Deze actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.

De winnaar van de actie zal 28 februari bekend gemaakt worden.

De winnaar is inmiddels op Facebook bekend gemaakt. Heb je deze maand niet gewonnen? Doe dan in maart zeker weer mee!

Wil je deze coole bijtketting kopen? De Ark’s therapeutic Brick Stick koop je hier.

18 reacties op “Winactie februari! Ark’s therapeutic Brick Stick (gesloten)

 1. Linda prins zegt:

  Wat een gave ketting. Zo kan mijn zoon 2 favoriete dingen combineren. Lego en bijten. Ik denk dat hij de zwarte het leukst vind omdat deze het minst opvallend is.

 2. Tamara blom zegt:

  Ik zou graag de zwarte willen winnen voor mn zoon van 9 met adhd en laag iq. Hij kauwt de pennen en potloden kapot op school. Ik hoop met dit leuke kauw sieraad dat het over is of minder. Want het scheelt een hoop pennen en potloden kopen.

 3. kim boenne zegt:

  dat zou geweldig zijn voor mijn zoon met ADHD! hij kauwt meestal op ritsen, touwtjes of zelfs op zijn mouwen. we willen graag uitproberen of zo’n leuke oranje gekleurde brick stick wat voor hem is!

 4. Ilona van de Braak zegt:

  Ooo ik zou heel graag een groene winnen!! Dat zou het verlies van de ARK Dino ketting een klein beetje dragelijker maken 😉 En deze is ook superstoer!!

 5. Elke zegt:

  Wij zouden heel graag een brick stick winnen, mijn zoon heet Briek, dus toepasselijker kan haast niet. De kleur is niet zo belangrijk, maar we willen graag de hardste, omdat hij een grote kauwbehoefte heeft. We hadden er in het verleden ook al en zijn grote fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 405 reviews.

Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.