Winactie juni! Chewigem hand fidget (gesloten)

winactie juni chewigem hand fidget

Winactie juni! Chewigem hand fidget (gesloten)

De Chewigem hand fidget is een bijzonder hulpmiddel naast dat je erop kan kauwen kan je de Chewigem hand fidget ook gebruiken om mee te friemelen. De Chewigem hand fidget heeft in het midden een balletje (voorzien van nopjes structuur) die je heen en weer kunt schuiven in de ring. Maar je kunt het balletje ook laten rollen in je hand.Hierdoor is het een ideaal hulpmiddel om in de klas te gebruiken tegen onder- of overprikkeling.

Net als alle andere kauwproducten die ik verkoop is ook de Chewigem hand fidget gemaakt van 100% veilig siliconen. En vrij van schadelijke chemische stoffen (zoals ftalaten, BPA’s, PVC lood of latex).

Chewigem hand fidget winnen?

Wil jij voortaan de Chewigem hand fidget gebruiken? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op de hand fidget in kleur naar keuze. Wat je hiervoor moet doen?

 • Geef hieronder of op Facebook een reactie en vertel in welke kleur jij hem zou willen winnen.
 • Wil je een extra kans maken geef dan ook like op het bericht op Facebook.
 • Ik zou het heel leuk vinden als je de actie op Facebook deelt of iemand tagt die ook een hand fidget kan gebruiken.
 • Oh en vergeet de Facebook pagina niet te volgen 🙂
 • Deze actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.

De winnaar van de actie zal 11 juli bekend gemaakt worden.

De winnaar is inmiddels op Facebook bekend gemaakt. Heb je deze maand niet gewonnen? Doe dan de volgende keer zeker weer mee!

Wil je de Chewigem hand fidget graag kopen? De Chewigem hand fidget vind je hier.

20 reacties op “Winactie juni! Chewigem hand fidget (gesloten)

 1. Patricia Lubbertje-Boutje zegt:

  Ik zou graag de multicolor willen winnen voor onze zoon Sil. Dit zou hij geweldig vinden

 2. Ilona surma zegt:

  Zou graag de multiculturele kleur winnen, voor mijn lieve friemel wiebel kind mijn dochtertje heeft al heel wat kettingen versleten

 3. Chantal Wessels zegt:

  Wauw wat leuk. Deze (camouflage) zou super zijn voor mijn zoon. Hij draagt zijn ketting bijna dagelijks. Dit zou een leuke aanvulling kunnen zijn…

 4. Linda zegt:

  Wat een leuke nieuwe gadget. De spijker maakte hier te veel lawaai, dus denk dat dit een super alternatief is. Mocht ik zo veel geluk hebben dat ik win, dan zou ik de zwart/witte voor mijn zoontje graag willen.

 5. Babs Kluin zegt:

  Ah de regenboog Chewigem hand fidget zou super zijn voor mijn 5 jarige dochter. Ze is hooggevoelig en gaat ook nog eens na de zomervakantie naar een andere school. Dus deze Chewigem hand fidget zou haar zoveel rust geven op haar nieuwe school.

 6. Wilma zegt:

  Zou hem graag voor mijn zoontje willen winnen en dan de zwart witte…. Hij kan dit wel gebruiken dan laat hij misschien zijn gummen heel of friemeld niet met papiertjes, aangezien zijn juf gek wordt van gefriemel

 7. Suzan de Koning zegt:

  Deze keer speel ik mee voor m’n dochter. De gekleurde regenboog vind ze de mooiste, en ik ben erg benieuwd of ze dit net zo fijn vind als de bijtkettingen.

 8. Amanda van Tilborg zegt:

  Graag voor me zoontje van 7 die kampt met Pica&ADHD. Omdat al de andere fidget spinners ook helaas in het mondje verdwijnt grote kans op stikkingsgevaar mocht hij ze van mij niet terwijl heel de buurt en heel de school kindjes ze wel had was ie ontroostbaar. Had ik dit eerder op de site ontdekt dan had ik daarvoor gekozen met de bestelling van vanmiddag. Mischien alsnog. Fingers crossed! Mvg Amanda v Tilborg

 9. Hanneke Jager zegt:

  De blauw/zwart/wit camouflage Chewigem zou mijn zoon heel graag willen winnen. Hopelijk lukt het (samen met de oranje bijtketting die hij al heeft) om dan niet meer op zijn nagels en vingertoppen te bijten… ik duim!!

 10. Sharon zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn 6-jarige zoon.
  Hij vindt de camouflage hand fidget supertof.
  Dit gaat hem enorm helpen bij het verwerken van de de prikkels de komende tijd i.v.m. de overgang naar groep 3.
  Zo spannend !

 11. Nathalie Borst zegt:

  Ik zou graag de donkere winnen voor onze lieve Julian van 5 jaar. Hij is vaak overprikkeld en zit zichzelf dan enorm in de weg, ook op school. We zijn nu met de juf aan het uitvinden wat hij nodig heeft en wat hem kan helpen en ik denk dat dit een mooie manier kan zijn voor hem!

 12. Chantal zegt:

  Graag kom ik in aanmerking voor de win-actie juni: chewigem hand fidget. Wil dit graag uitproberen bij mijn zoon of dit wel rust kan geven op drukke momenten…
  De camouflage kleur spreekt erg aan.

 13. Marjoleine zegt:

  Ik zou graag de Jou winnen voor mezelf. De kettingen helpen goed tegen het automutileren (handen bijten) dat ik doe als ik aan het dissocieren ben of erg onrustig ben. Met mijn handen loop ik vaak ook te rommelen. Ik gebruik nu een Tangle maar die kan niet in mijn mond. Iets wat ik niet altijd realiseer, gelukkig de psycholoog wel. Ik zou graag uitproberen of dit werkt, dat zouden twee vliegen in één klap zijn. Ik kan friemelen en bijten. Tja niet alleen kinderen hebben baat bij een bijtketting.

 14. kmhblauw zegt:

  Hallo,
  Ik zou graag de camouflage willen winnen voor mijn zoontje. Omdat ik zo ontzettend trots ben hoe goed hij het op het na een jaar zorg “school” op de reguliere onderwijs doet en dit een mooie cadeau voor hem zal zijn.
  Wij zijn nog zoekende wat precies het beste voor ons zoontje Brent van net 4 jaar is. De eerste bijtketting is tijdens het spelen kwijtgeraakt. Net ketting 2 en 3 besteld en gelijk een account aangemaakt want er zullen vast nog meer bestellingen volgen. Zijn tangles trekt en bijt hij kapot. Dus hopelijk kan de handfidget de tangle vervangen.

  • Wendy Stolp zegt:

   Hoi Diny, deze actie is helaas al afgelopen. Wil je voortaan als eerste op de hoogte zijn van onze acties meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Groetjes Wendy

Reacties zijn gesloten.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 425 reviews.

Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.