Winactie maart! SmoeltjesSchrift (gesloten)

winactie maart smoeltjesschrift

Winactie maart! SmoeltjesSchrift (gesloten)

Na een drukke dag zit het hoofd van je kind vaak vol met alles wat ze die dag meegemaakt hebben waardoor ze moeizaam in slaap komen. Het SmoeltjesSchrift invuldagboek kan daarbij helpen. Hierin kunnen ze voor het slapen gaan invullen hoe hun dag was geweest. Ze kunnen aan de hand van de smileys in het smoeltjesschrift de gevoelens uitdrukken en zinnen afmaken. Vaak vinden kinderen het heerlijk om op zo’n manier de dag van zich ‘af te schrijven’.

Wat hem extra bijzonder maakt, zijn de korte teksten die op bijna elke dagboekpagina zijn te vinden. Ze zijn speciaal bedoeld voor kinderen (en tieners) die een steuntje in de rug kunnen gebruiken vanwege hun gevoeligheid, faalangst, gepieker of onzekerheid. Het SmoeltjesSchrift biedt hen herkenning en begrip, uitleg en tips, op luchtige toon en verpakt in een speelse vormgeving.

 

SmoeltjesSchrift winnen?

Wil jij voortaan de dag afsluiten met het SmoeltjesSchrift? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een SmoeltjesSchrift invuldagboek. Wat je hiervoor moet doen?

 • Geef hieronder of op Facebook een reactie en vertel voor wie je het SmoeltjesSchrift wil winnen
 • Wil je een extra kans maken geef dan ook like op het bericht op Facebook
 • Ik zou het heel leuk vinden als je de actie op Facebook deelt of iemand tagt die ook een SmoeltjesSchrift verdient
 • Oh en vergeet de Facebook pagina niet te volgen 🙂
 • Deze actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.

De winnaar van de actie zal 31 maart bekend gemaakt worden.

De winnaar is inmiddels op Facebook bekend gemaakt. Heb je deze maand niet gewonnen? Doe dan in april zeker weer mee!

 Het SmoeltjesSchrift koop je hier.

8 reacties op “Winactie maart! SmoeltjesSchrift (gesloten)

 1. Tamara blom zegt:

  Ik zou graag het boek willen winnen voor onze oudste zoon hij heeft adhd en laag iq. We hebben van alles geprobeerd om de dag voor hem op zijn manier af te sluiten. We hebben nog geen passende manier gevonden. Ik wil het graag proberen met dit boek

 2. Annemarie Vos zegt:

  Ik zou hem graag willen winnen voor onze jongste dochter (10) met ass met VB en heeft dagelijks last van “Druk in mijn hoofd” dus hoop dat dit boekje ons en vooral haar zal helpen haar koppie leeg te maken zo dat ze rustiger kan gaan slapen !
  Zal de actie delen op FB!
  Pagina een poos geliked 😉

 3. Erica zegt:

  Ja heel graag voor onze zoon Joep!! Hij begint het moeilijk te krijgen op school en zit zichzelf in de weg wat woede-uitbarstingen tot gevolg heeft. Zo’n boek brengt misschien wat rust in z’n koppie!!!

 4. Chantal heeringa zegt:

  Graag voor mn dochter Demi, denk dat het straks voor haar ook een fijne manier is om even de dag af te sluiten samen. Ze verteld vrij weinig over hoe het op school is en het is allemaal nog best vermoeiend voor haar, als we samen het boek invullen hebben we even een rustig momentje samen om de dag door te spreken 🙂

 5. Ingeborg zegt:

  Heel graag voor mijn zoontje met autisme. Hij vind zichzelf uiten echt heel lastig en boos zijn is boor hem nu vaak zijn manier van uiten. Misschien dat dit hem een beetje kan helpen.

 6. Cherish zegt:

  Ik zou graag het boek willen winnen voor mijn 8 jarige dochter, zij is erg gevoelig en onzeker en hoop dat dit smoelenboek haar kan helpen om alle dingen en gebeurtenissen van de dag een plekje te geven.

Reacties zijn gesloten.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 406 reviews.

Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.