Zuru Tangle is de nummer 1 in fidgetspeelgoed

Maak kennis met de collectie van zuru Tangle.

De Tangles zijn gebaseerd op het concept van oneindigheid en doorlopende beweging. De magie in de beweging die je voelt als je met een Tangle speelt is therapeutisch en kalmerend. Als je eenmaal een Tangle in je hand hebt, kun je hem niet meer wegleggen.

Een Tangle is meer dan alleen speelgoed. Het is draaibare hulpmiddel die je de mogelijkheid geeft tot een vrije stroom van creativiteit van je gedachten. Technisch gezien is een Tangle een serie van 90 graden hoeken verbonden met een spil tussen elke verbinding. Je bent hiermee in staat om elke vorm te creëren. Het heeft geen begin en geen eind, het blijft voortdurend in beweging.

De Tangle kan eindeloos worden gebruikt en heeft een verscheidenheid aan verschillende mogelijkheden. Het kan een puzzel zijn, een bewegende sculptuur, bureauspeelgoed, een hersentrainer, een hulpmiddel tegen stress, een hulpmiddel tijdens het studeren, of zelfs een kosmisch kunstwerk met speciale krachten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De Tangle is meer dan speelgoed!

Tangles hebben wereldwijd, de afgelopen jaren, een goede naam opgebouwd als ‘therapeutisch speelgoed’. Ruim 15 jaar geleden haalde Toys For Hands de Tangle Creations collectie naar Europa. Sindsdien zijn de Tangles niet meer weg te denken! Dit concentratieverhogende hulpmiddel is ondertussen fidget nummer 1 geworden.

  • Concentratie verhogend voor elke leeftijd (luisteren en toch met je handen bezig zijn)
  • Het hulpmiddel bij bv. ADHD en Autisme
  • Goede oefening voor ‘stramme handen’ & handspierversterkend
  • Anti-stress hulpmiddel voor jong en oud
  • Tangle helpt de fijne motoriek & coördinatie te verbeteren
  • Tangle bevordert zowel de visuele- alsmede de gevoelszintuigen
De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2013 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren