Meest gestelde vragen

Hoe lang gaan de sieraden en kauwproducten mee?

Hoelang de sieraden mee gaan kunnen wij niet zeggen dat verschilt nogal per kind. De levensduur is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Hier vind je meer informatie over de levensduur.

Vanaf welke leeftijd zijn de sieraden en kauwproducten geschikt?

De meeste producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 of 5 jaar. De exacte leeftijd staat bij ieder product aangegeven.

Hoe kan je de sieraden en kauwproducten schoonmaken?

Alle sieraden en kauwproducten zijn eenvoudig schoon te maken met water en een milde zeep. Losse hangers, kettingen die volledig uit kralen bestaan, armbanden en de kauwproducten mogen boven in de vaatwasser gereinigd worden .

Van welk materiaal zijn de sieraden en kauwproducten gemaakt?

De sieraden en kauwproducten zijn gemaakt van siliconen of food/medical grade materiaal vrij van BPA, PVC, latex, lood en ftalaten.

Het product dat ik wil is uitverkocht, wat nu?

Het kan voorkomen dat het product van jouw interesse (tijdelijk) uitverkocht is. Schroom dan niet op via de mail contact met mij op te nemen. De meeste producten komen weer terug op voorraad.

Geen email ontvangen na het plaatsen van een bestelling?

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst bij Kauwsieraden & meer ontvang je een email, dat je bestelling is verzonden. Heb je geen mail ontvangen? Dan kan het zijn, dat deze in je spambox terecht is gekomen. Zo niet, stuur dan een mail naar info{at}kauwsieradenenmeer.nl

Hoe kan in betalen?

Bij Kauwsieraden & meer kun je o.a. betalen via IDeal, Creditcard, Paypal, MisterCash en Afterpay. Meer informatie over betalen vind je hier op bestellen & betalen.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Jouw bestelling wordt met liefde door ons ingepakt en met PostNL verzonden. Kauwsieraden & meer streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen?

Zodra je van mij een bevestiging hebt ontvangen dat je bestelling is verzonden zal deze doorgaans de eerstvolgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag) bezorgd worden, maar altijd binnen vier werkdagen. Goede kans dus dat jouw post alsnog wordt bezorgd. .

Na vier werkdagen nog geen post?

Heb je na vier werkdagen je bestelling nog niet ontvangen neem dan contact op met de klantenservice via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar info[at]kauwsieradenenmeer.nl

Wat zijn de verzendkosten?

Verzenden is gratis vanaf € 50,-
Anders betaal je slechts € 2,95 voor een brievenbuszending en 4,95 voor pakketpost. In België bedragen de verzenkosten met pakketpost € 4,95.

Heb je een klacht of vraag?

Ondanks dat wij zeer veel waarde hechten aan goede service kan het natuurlijk gebeuren dat er iets mis is gegaan met een bestelling. Neem in dat geval altijd contact met ons op via email; info{at}kauwsieradenenmeer.nl of via onderstaand contact formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk per email of telefoon contact met je opnemen om het probleem op te lossen.

Kauwsieraden & meer
Turnhoutseweg 22
5541 NX Reusel
Nederland

Email: info@kauwsieradenenmeer.nl
Tel: +31(0)618387388

Telefonisch bereikbaar op ma, di, do en vrij van 9:00 uur – 14:00 uur. In de avonduren beantwoord ik geen telefoon. Bedankt voor je begrip.

Ben ik niet bereikbaar? Stuur een sms, whats app of e-mail. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

KvK: 56928033
BTW: NL002053228B06

Bankrekening
Bank: KNAB
IBAN: NL81 KNAB 0255 6739 57
T.n.v. Kauwsieraden en meer
BIC: KNABNL2H

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Na ontvangst van jouw bericht zullen wij z.s.m. (doorgaans binnen 24 uur) contact met je opnemen.