Over kauwsieraden & meer

Kauwsieraden & meer is voortgevloeid uit mijn andere webshop: Moderne Moeders. Er was zoveel vraag naar mooie bijtsieraden voor kinderen dat ik besloot om me erin te specialiseren. Dat heeft erin geresulteerd dat ik nu een enorm groot aanbod heb met unieke bijtsieraden. Denk hierbij aan een bijtketting of een bijtarmband. Jongen of meisje, stoer of juist schattig, er is een passend bijtsieraad voor ieder kind.Kinderen die moeite hebben met het verwerken van prikkels verdienen het om ergens veilig op te kunnen kauwen. Op deze manier kunnen ze zich beter concentreren, behalen ze betere resultaten op school en ervaren ze meer rust.

Klantervaringen

“Je zag letterlijk de ontspanning in haar lijf, heerlijk!

Linda / Review

Ik raad de ketting zeker aan! Al is het maar voor de rust of het zelfvertrouwen wat je jouw kind ermee kan geven.

Selina / Review

Over mij

Mijn naam is Wendy (’82). Samen met mijn man en twee zoons woon ik in een klein dorpje in Noord-Brabant. In het verleden heb ik een opleiding gedaan tot verzorgende IG en deed ervaring op in de kraamzorg en thuiszorg. Doordat ik toen nog vrij jong was en dit al een paar jaar deed was het tijd voor iets nieuws, iets wat minder zwaar was. Ik koos ervoor om in de detailhandel te gaan werken.Door het feit dat zorgen in mijn bloed zat werd ik al gauw aangenomen en kon ik als verkoopmedewerker aan de slag. Al snel was het duidelijk dat ik de juiste kwaliteiten had en mocht ik een opleiding gaan doen tot hoofdverkoper. Daarna ging ik verder tot assistent bedrijfsleider. Ik heb de mogelijkheid gehad om een opleiding tot bedrijfsleider te volgen, maar omdat ik op dat moment bezig was om zwanger te worden van ons eerste kindje zag ik dat niet zitten. Ik vindt het zelf namelijk heel fijn als ik een groot deel van de opvoeding in eigen hand heb.Na acht jaar de nodige ervaring te hebben opgedaan in een winkel, besloot ik in 2016 om fulltime aan mijn webshop Moderne Moeders te werken. In 2017 kwam daar de webshop Kauwsieraden & meer bij.

Wendy van kauwsieraden & meer

Service

  • Kauwsieraden & meer heeft een Webwinkel Keurmerk en hecht veel waarde aan een goede service. Wat kun je van mij verwachten: Een persoonlijke aanpak.
  • Producten van goede kwaliteit, met keurmerk.
  • Op werkdagen voor 14.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan vrijblijvend een mail naar:info@kauwsieradenenmeer.nl

Het team achter Kauwsieraden & meer

Gera Stockschen tekst & VA

Gera
Blogger/Tekstschrijver

Hoi, mijn naam is Gera. Ik ben moeder van drie prachtige kinderen, levensgenieter en bloedfanatiek. Stilzitten kan ik niet, ik heb een brede interesse en ik ben gek op ijs en chocola. Meer lezen? Dat kan op www.geraraakt.nl. Tevens ben ik eigenaresse van Gera Stockschen Tekst & VA.