Over mij

Kauwsierden & meer

om prikkels te verwerken

Gevoelige kinderen die zich niet goed kunnen concentreren, kinderen met autisme die prikkels niet kunnen reguleren, kinderen met ADHD die stuiterend door het leven gaan, het zijn zomaar wat voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Helaas zorgt het er vaak voor dat deze kinderen (en hun ouders) in het dagelijks leven tegen problemen aanlopen. Kauwsieraden & meer biedt daarom producten aan die hierbij ondersteuning kunnen bieden. Denk hierbij aan kauwsieraden voor een betere concentratie, wiebelkussens voor kinderen die moeilijk stil kunnen zitten, verzwaringsknuffels voor kinderen die hun lijf niet goed voelen en natuurlijk nog veel meer waanzinnige producten.

Hoewel we ons in principe richten op kinderen, merken we dat er ook veel volwassenen zijn die veel baat kunnen hebben bij de stijlvolle en praktische producten uit ons assortiment.

 

5 jaar

Online sinds 2017

+23000

Kauwsieraden verkocht

9,3/10

+1750 Klantbeoordeling

Missie

In 2017 ontdekte ik dat er ontzettend veel vraag was naar mooie bijtsieraden voor kinderen die gegarandeerd veilig waren om op te kauwen. Ik besloot om me er in te specialiseren, met als resultaat een enorm groot aanbod met niet alleen 100% veilige kauwsieraden, maar ook andere unieke producten voor hooggevoelige kinderen en kinderen met ADHD of ASS

 

Over Kauwsieraden & meer

Founder van Kauwsieraden & meer is Wendy (’82). Ze is getrouwd, heeft twee prachtige zoons en heeft van haar passie het helpen van kinderen met een zorgbehoefte haar werk kunnen maken. Ze vindt het heerlijk met klanten in contact te komen en hun te helpen bij het vinden van het juiste hulpmiddel en het geven van advies vanuit haar opleiding tot opvoedcoach.

 

Service

  • Kauwsieraden & meer heeft een Webwinkel Keurmerk (beoordeling 9,3!) en hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en goede service.
  • De producten zijn van goede kwaliteit, met keurmerk (CE-norm) getest in Nederland.
  • Altijd gratis verzending bij bestellingen vanaf € 60,- in Nederland en België.

 

Ervaringen

Mn dochter vindt de kauwketting prachtig! En het helpt haar om haar kauwbehoefte te bevredigen zonder dat ze haar eigen handen kapot bijt of op speelgoed gaat kauwen.

Livia Timmerman

Goede prijs en binnen 1 dag al in huis. Daarbij is mijn dochter er heel blij mee (mama is er ook heel blij mee) Aangezien haar nagels, kleren etc heel blijft en ze kan zich beter concentreren.

Danielle Schuring

Heel veel keuze mogelijkheden en de zoon Knabbelt ni meer op zijn kleding stukken. Maakt heel veel gebruik van zijn kauwsierraad.

Laetitia Van den Driesschen

Snelle levering. Goede producten voor een degelijke prijs.
Vriendelijke communicatie en de pakketjes worden met zorg ingepakt.

bente van baden

Snelle levering in crisistijden. Degelijke verpakking, super kauwkettingen. Altijd vriendelijk bij vragen.

Elke Celis

Een mooie stoere kauwketting voor mijn zoon.
School is er zeer blij mee en wordt intense gebruikt.
Levering was supersnel, de volgende dag binnen.

Corina Brabers

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan vrijblijvend een mail naar: info(at)kauwsieradenenmeer.nl