Over mij

Kauwsierden & meer

om prikkels te verwerken

Gevoelige kinderen die zich niet goed kunnen concentreren, kinderen met autisme die prikkels niet kunnen reguleren, kinderen met ADHD die stuiterend door het leven gaan, het zijn zomaar wat voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Helaas zorgt het er vaak voor dat deze kinderen (en hun ouders) in het dagelijks leven tegen problemen aanlopen. Kauwsieraden & meer biedt daarom producten aan die hierbij ondersteuning kunnen bieden. Denk hierbij aan kauwsieraden voor een betere concentratie, wiebelkussens voor kinderen die moeilijk stil kunnen zitten, verzwaringsknuffels voor kinderen die hun lijf niet goed voelen en natuurlijk nog veel meer waanzinnige producten.

Hoewel we ons in principe richten op kinderen, merken we dat er ook veel volwassenen zijn die veel baat kunnen hebben bij de stijlvolle en praktische producten uit ons assortiment.

 

3 jaar

Online sinds 2017

+15,000

Kauwsieraden verkocht

9,2/10

Klantbeoordeling

Missie

In 2017 ontdekte ik dat er ontzettend veel vraag was naar mooie bijtsieraden voor kinderen die gegarandeerd veilig waren om op te kauwen. Ik besloot om me er in te specialiseren, met als resultaat een enorm groot aanbod met niet alleen 100% veilige kauwsieraden, maar ook andere unieke producten voor hooggevoelige kinderen en kinderen met ADHD of ASS

 

Over Kauwsieraden & meer

Founder van Kauwsieraden & meer is Wendy (’82). Ze is getrouwd, heeft twee prachtige zoons en woont sinds kort net over de grens in België. Het bedrijf, opgericht in 2017, is echter nog altijd gevestigd in Nederland.  

 

Service

  • Kauwsieraden & meer heeft een Webwinkel Keurmerk (beoordeling 9,3!) en hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en goede service.
  • De producten zijn van goede kwaliteit, met keurmerk.
  • Altijd gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,- in Nederland en België.

 

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan vrijblijvend een mail naar: info(at)kauwsieradenenmeer.nl