Toont alle 11 resultaten

Hulpmiddelen

Heeft jouw kind behoefte aan duidelijkheid, structuur en visuele ondersteuning? Hier vind je de nodige hulpmiddelen die het leven overzichtelijk maken voor jou en je prikkelgevoelige kind.


Helaas, soms gaat het allemaal niet vanzelf. Zeker in spannende periodes zoals de decembermaand is het prettig voor een kind om te weten waar hij of zij aan toe is. Maar ook in het dagelijkse leven is soms een beetje hulp meer dan welkom.

Aftelkalenders

De decembermaand levert vaak veel spanningen op bij je prikkelgevoelige kind. Door gebruik te maken van de pakjesavond aftelkalender en de Kerstmis aftelkalender weet je kind precies waar het aan toe is.

In de blog Tips: Autisme en decemberstress vind je meer tips om de feestmaand voor iedereen feestelijk te houden.

Planners

Ook het gebruik van planners kan je kind in het dagelijkse leven rust geven. In ons assortiment vind je verschillende planners: een dagplanner en een weekplanner. De checkpad (dagplanner) is een fysieke checklist waarop diverse taken afgevinkt kunnen worden. Omdat je kind precies weet wat er nog moet gebeuren vergroot het gebruik van de checkpad op die manier de zelfstandigheid van je kind. En, minstens zo belangrijk, als ouder ervaar je meer rust.

In ons assortiment vind je naast de dagplanner ook een magnetische weekplanner. Op deze manier kan je kind eenvoudig zien welke dag het is en welke bijzonderheden er gepland staan. Dat maakt het voor je kind overzichtelijk en voorspelbaar.

Schermtijd

Schermtijd, in de meeste huishoudens is dat een heet hangijzer. Bij jullie ook? Gelukkig is daar nu ook een oplossing voor! Door het gebruik van Mytimingcards kun je eenvoudig afspraken met je kind maken over het beeldschermgebruik. Sluit samen een contract af waardoor je met je kind in gesprek kunt blijven en iedereen weet waar die aan toe is.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2100 reviews.