Toont alle 18 resultaten

Sint & Kerst cadeau inspiratie

Over een paar weken is het eindelijk zover: Sinterklaas en Piet zijn na een heel jaar weer terug in Nederland. Dat betekent dat er weer veel schoentjes bij de kachel mogen worden gezet! Kunnen Sinterklaas en Piet, of misschien wel de Kerstman, een beetje inspiratie gebruiken? Kauwsieraden & meer helpt hem of haar graag op weg.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €27,85.Huidige prijs is: €24,85.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €57,85.Huidige prijs is: €52,06.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €31,85.Huidige prijs is: €28,66.
-22%
Oorspronkelijke prijs was: €8,95.Huidige prijs is: €6,95.

Kauwbehoefte

In ons uitgebreide assortiment vind je alles voor kinderen met een kauwbehoefte. Kauwen stelt kinderen in staat om beter met spanning en stress om te gaan, en verhoogt de concentratie. De meeste voorwerpen waar kinderen kauwen zijn daar helaas niet geschikt voor. En veilig kunnen kauwen vind je als ouder natuurlijk enorm belangrijk! Daarom hebben we voor ieder kind, jongen of meisje, stoer of schattig, grote of kleine kauwbehoefte, een geschikt kauwproduct.

Al onze bijtsieraden zijn gemaakt van 100% siliconen en vrij van schadelijke en/of chemische stoffen. Voor de veiligheid zijn ze allen voorzien van een veiligheidssluiting die, indien nodig, makkelijk opengaat.

Friemelen

Sommige kinderen zijn graag met hun handen bezig. Ze friemelen aan alles wat ze in hun handen krijgen, ook als een voorwerp daar minder geschikt voor is. De Tangle Junior is verkrijgbaar in verschillende sensorische ontwerpen. Dat maakt de Tangle Junior een goed alternatief! Door de vriendelijke prijs van de Tangle Junior is hij ook nog eens enorm geschikt om als schoencadeau te geven.

Kletsboeken!

Naast veel geschikte schoencadeaus hebben we ook een aantal Kletsboeken! in ons assortiment. Deze zijn enorm waardevol om juist op pakjesavond, of met Kerstmis, te geven. Heeft jouw kind bijvoorbeeld moeite met het afsluiten van de dag, dan is het boek Slaapklets! het perfecte cadeau voor hem of haar. Is het eten een dagelijkse strijd en vaak verre van gezellig? Breng hier dan snel verandering in met het boek Tafelklets! Eén ding is zeker, het samen lezen of spelen van een Kletsboek! leidt tot de leukste, en meest unieke, gesprekken!

Aftelkalender

Sommige kinderen vinden die hele feestelijke decembermaand met al zijn feestdagen en cadeaus maar onoverzichtelijk. Help je kind met het inzichtelijk maken van tijd door samen, met behulp van een aftelkalender geheel in stijl, af te tellen naar Sinterklaas en/of Kerstmis.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2045 reviews.