Toont alle 20 resultaten

Meisjes cadeau inspiratie

Met al die feestdagen voor de deur kan het erg lastig zijn om een origineel cadeau voor een meisje te bedenken. In ons assortiment vind je verschillende cadeaus voor meisjes met een kauwbehoefte. Als je dus wel wat inspiratie kunt gebruiken, dan ben je hier zeker op de goede plaats!


Kauwbehoefte

Veel kinderen hebben de behoefte om op voorwerpen te kauwen. Het kauwen helpt bij het verminderen van spanning en stress én het verhoogt het concentratievermogen. Helaas zijn veel dagelijkse voorwerpen niet geschikt om op te kauwen. Heeft jouw dochter last van inktvlekken door kapotte pennen? Kauwt ze graag op potloden en zijn die daardoor niet aan te slepen? Of heeft ze door het kauwen regelmatig gaten in haar kleren? Dan is een bijtsieraad het ideale cadeau voor haar.

Bijtsieraad voor meisjes

Kauwsieraden & meer heeft diverse kauwkettingen in het assortiment die uitermate geschikt zijn als cadeau voor ieder meisje. Zo zijn de bijtsieraden van het merk Munchables stijlvol en perfect als modeaccessoire. Neem bijvoorbeeld deze modieuze Unicorn of stijlvolle Butterfly!

Draagt het meisje liever geen ketting? Dan is de toverstaf van ARK's Therapeutic een super alternatief. Deze toverstaf kun je zowel met, als zonder koord gebruiken. Aan de ene kant heeft de toverstaf een lang handvat voor het kauwen met de kiezen, aan de andere kant een leuke stervorm voor het kauwen met de voortanden.

100% Veilig

Alle bijtsieraden worden gemaakt van 100% siliconen. Ook zijn ze vrij van schadelijke en/of chemische stoffen. Daarom is een kauwketting een veilig alternatief om op te bijten. De kauwsieraden zijn eenvoudig te reinigen met een mild sopje en ook nog eens vaatwasserbestendig.

Vriendenklets!

Is er geen sprake van een kauwbehoefte of wil je graag een ander, bijzonder cadeau aan een meisje geven? Dan is de Vriendenklets! een echte aanrader. In Vriendenklets! kunnen maar liefst 34 vrienden of vriendinnen van haar vertellen over zichzelf, maar ook over het meisje in kwestie. Wat vinden ze zo leuk aan haar? Wat maakt haar zo bijzonder? Eenmaal ingevuld is het een waardevol document om voor altijd te bewaren!

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1971 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren