Toont alle 20 resultaten

Overige kauwproducten

Draag je liever geen siliconen kauwketting of siliconen bijtarmband? Koop dan een van onze overige kauwproducten!


Ook de overige kauwproducten uit ons assortiment zijn bedoeld voor kinderen én volwassenen met kauwbehoefte.

AppeTHEETERS

De kauwproducten van AppeTHEETERS zijn ontworpen met humor in het achterhoofd. Geef je kind eens een karamel appel, champignon, spare rib of chicken wing om op te bijten! Succes gegarandeerd en zeer verantwoord om op te kauwen.

Chewbuddy Tubes

Wanneer je graag op potloden of pennen kauwt dan kan dat vanaf nu geheel in stijl met deze leuke Chewbuddy Tubes. Wist je dat je ze ook eenvoudig aan de touwtjes van een hoody vast kunt maken?

Liever toch iets anders? Naast Chewbuddy Tubes hebben we ook de Brick Stick van Ark’s Therapeutic in ons assortiment.

Tip: Wist je dat je de Chewbuddy Tubes eenvoudiger op een potlood kunt plaatsen door ze eerst even in warm water te leggen?

Kauwproducten van Ark’s Therapeutic

De Y-chew van Ark’s Therapeutic heeft drie verschillende “armen”. Iedere arm heeft een andere structuur: een gladde, een geribbelde en een met zachte bultjes. Door te kauwen op de Y-chew verbetert de mondmotoriek en het mondgevoel.

Overige kauwproducten

Voor jonge kinderen met een lichte kauwbehoefte zijn de Bumpkins Bijtringen of Bijtspeeltje Wasbeer ontzettend leuk om cadeau te geven. Heerlijk om na een lange schooldag even kauwend op de bank tot rust te komen.

Onderhoud

Al onze siliconen kauwproducten zijn eenvoudig te reinigen met een mild sopje of bovenin het rek van de afwasmachine.

Veiligheid

Ook voor deze siliconen kauwproducten geldt dat ze veilig zijn om op te kauwen. Zorg echter wel voor een product wat aansluit bij de kauwbehoefte. Al onze siliconen kauwproducten zijn niet giftig en vrij van stoffen als ftalaten, BPA’s, PVC en lood.

Het is wel belangrijk om de siliconen bijtproducten regelmatig te controleren op slijtage en ze indien nodig te vervangen.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1817 reviews.
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw geldig e-mailadres achter.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren