Resultaat 1–30 van de 31 resultaten wordt getoond

Jongens cadeau inspiratie

December, het is de maand waarin we elkaar traditiegetrouw cadeautjes geven. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een jongen met een grote kauwbehoefte, dan ben je hier op de goede plaats!

Aanbieding!

ADHD

Een kauwsieraad is een ideaal cadeau voor een jongen met ADHD. Vaak vinden deze kinderen het lastig om zich lang te moeten concentreren, waardoor ze op alledaagse voorwerpen beginnen te kauwen. Helaas blijkt in de praktijk dat veel van die voorwerpen daar niet voor bedoeld zijn! Een stoere bijtketting is dan een beter, en veilig, alternatief.

Autisme

Ook een autistische jongen kan enorm gebaat zijn met een mooi kauwsieraad. Bijten op een speciaal daarvoor ontworpen sieraad draagt namelijk positief bij aan een betere prikkelverwerking. Het maakt daarbij niet uit of hij last heeft van onder- of overprikkeling.

Ruim assortiment

In het assortiment van Kauwsieraden & meer vind je voor iedere jongen een geschikt kauwsieraad. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bijtkettingen Dino, Dino Tracks of Dinosaur Skull voor echte dinofans? Is de jongen in kwestie absoluut geen dinofan, maar wel heel sportief? Dan zijn de Basketball of Soccerball echte must haves!

Veiligheid

Alle kauwsieraden uit ons assortiment zijn gemaakt van 100% siliconen. Daarnaast zijn ze ook nog eens vrij van schadelijke en/of chemische stoffen zoals ftalaten, BPA’s, PVC of latex. Natuurlijk zijn alle bijtkettingen ook nog eens voorzien van een speciale veiligheidssluiting, een extra maatregel om veilig te kunnen kauwen. Je kunt de kauwkettingen eenvoudig reinigen met een mild sopje. Het is ook mogelijk om ze, zonder koord, in de vaatwasser te doen.

Vriendenklets

Naast ons enorme assortiment kauwsieraden hebben we ook een aantal Kletsboeken! Vooral het boek Vriendenklets! is een echte aanrader om aan een jongen cadeau te doen. In het boek Vriendenklets! is ruimte voor maar liefst 34 vrienden die niet alleen over zichzelf vertellen, maar ook over de eigenaar van het boek. Eenmaal ingevuld is het een waardevol document om voor altijd te bewaren.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1971 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren