Verzenden

Nederland

De verzendkosten staan voor Nederlandse klanten altijd vermeld in hun winkelwagen. De vaste verwerkingskosten binnen Nederland zijn € 2,95 voor brievenbuspost en € 4,95 voor pakketpost. Bestellingen worden als brievenbuspost, brievenbuspakje of pakketpost verstuurd, zodra de bestelling klaar is voor verzending ontvang je een mail. Bestellingen boven de € 50,- verzenden wij gratis binnen Nederland.

België & Duitsland

Internationale klanten kunnen de verzendkosten zien door in het bestelproces te gaan en het verzendadres op te geven. De vaste verwerkingskosten binnen België en Duitsland zijn € 6,95. Bestellingen worden als pakketpost verstuurd, zodra de bestelling klaar is voor verzending ontvang je een mail met daarin de Track & Trace code. Bestellingen boven de € 50,- verzenden wij gratis binnen België & Duitsland.

Verzending naar andere landen / Shipping to other countries

Wil je jouw bestelling naar een ander land dan aangegeven op de afrekenpagina laten verzenden dan kan dat in overleg. De kosten hiervoor zullen afwijken van de verzendkosten binnen Nederland. Stuur voor de actuele kosten mij een email

If you want your order to be sent to a country other than indicated on the checkout page, you can do so in consultation. The costs for this will difrent from the shipping costs within the Netherlands. Send me an email for the current costs.

Bezorgen

Wanneer je op een werkdag vóór 14:00 uur bij ons besteld en betaald, zorgen wij dat het pakketje dezelfde werkdag aan PostNL wordt aangeboden. Deze zorgt er in 97% van de gevallen voor dat je je bestelling de na 1 à 2 werkdagen al in huis hebt.

Besteld vóór 15:00 uur opLevering in Nederland:Levering in België & Duitsland:
MaandagDinsdagDonderdag
DinsdagWoensdagVrijdag
WoensdagDonderdagZaterdag
DonderdagVrijdagDinsdag
VrijdagZaterdagWoensdag
Zaterdag & ZondagDinsdag*Donderdag

* Over het algemeen bezorgd PostNL niet op maandag. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen. Je kunt dit aangeven in het bestelproces. Wil je de bestelling betalen dan kan dat middels pin of contant. Bestelling naar het buitenland doen er in het algemeen 2 à 3 werkdagen langer over.

Aangepaste bezorgdagen feestdagen 2019

Wij streven ernaar dat de bestellingen op tijd worden bezorgd. Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste wijzigingen in de postbezorging rond de feestdagen.

rond feestdaglevering in Nederland:Levering in België & Duitsland: