Verzenden

Nederland

De verzendkosten staan voor Nederlandse klanten altijd vermeld in hun winkelwagen. De vaste verwerkingskosten binnen Nederland zijn € 2,95 voor brievenbuspost en € 4,95 voor pakketpost. Bestellingen worden als brievenbuspost, brievenbuspakje of pakketpost verstuurd, zodra de bestelling klaar is voor verzending ontvang je een mail. Bestellingen boven de € 50,- verzenden wij gratis binnen Nederland.

België

Internationale klanten kunnen de verzendkosten zien door in het bestelproces te gaan en het verzendadres op te geven. De vaste verwerkingskosten binnen België zijn € 4,95. Bestellingen worden als pakketpost verstuurd, zodra de bestelling klaar is voor verzending ontvang je een mail met daarin de Track & Trace code. Bestellingen boven de € 50,- verzenden wij gratis binnen België.

Verzending naar andere landen / Shipping to other countries

Wil je jouw bestelling naar een ander land dan aangegeven op de afrekenpagina laten verzenden dan kan dat in overleg. De kosten hiervoor zullen afwijken van de verzendkosten binnen Nederland. Stuur voor de actuele kosten mij een email

If you want your order to be sent to a country other than indicated on the checkout page, you can do so in consultation. The costs for this will difrent from the shipping costs within the Netherlands. Send me an email for the current costs.

Bezorgen

Kauwsieraden & meer streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen.

Heeft je bestelling spoed neem dan even contact op zodat we kunnen kijken of de bestelling eerder verzonden kan worden. Alleen de datum aangeven of spoed bij opmerkingen wordt niet altijd gezien.

Bezorging op maandag: Sinds 1 januari 2014 wordt er door PostNL geen brievenbuspost meer bezorgd op maandag.

Bestelling afhalen: Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen. Je kunt dit aangeven in het bestelproces. Wil je de bestelling betalen dan kan dat middels pin of contant.

Aangepaste bezorgdagen feestdagen 2021

Wij streven ernaar dat de bestellingen op tijd wordt verzonden. Maar rond de feestdagen kan een brievenbuszending er tot 7 werkdagen over doen. Wil je er zeker van zijn dat je bestelling op tijd aankomt tijdens de feestdagen kies dan tijdens het afrekenen voor pakketbezorging.