Review bijtketting Square

review bijtketting square

Onze zoon van 9 heeft ADHD. Dit gaat gepaard met enkele tics. Een tic die hij geruime tijd had was het bijten op zijn vingers. En dan bedoel ik niet alleen de nagels maar ook tot bloedens toe de topjes van zijn vingers en alle velletjes die daarbij kwamen kijken. Een enorme kauwbehoefte had hij dus. Ik vroeg mij dus af of een siliconen bijtketting kon helpen bij nagelbijten.

In de webwinkel kozen wij samen voor een zwarte siliconen bijtketting Square. Deze vonden wij er beide door de vorm heel stoer uitzien. Zoonlief was direct enthousiast en kon niet wachten dot hij binnenkwam. De zwarte siliconen bijtketting Square kwam netjes verpakt snel binnen en zoonlief begon er direct op te kauwen. Hoewel de ketting er stoer uitziet hadden we afgesproken dat hij deze alleen thuis zou gaan gebruiken. En dat deed hij.

Hij begon er driftig op te kauwen zoals je een appel op zou eten. Probeerde er stukken af te bijten. De siliconen bijtketting Square kon hier niet zo goed tegen, want er kwamen wat stukjes vanaf. Maar na wat sturing van mijn kant werd het kauwen op een wat normalere manier voortgezet en gebeurde dit niet meer.. Zelf gaf hij aan het heel prettig te vinden en er rustiger van werd. Op momenten dat hij anders zijn vingers erbij zou pakken werd de bijtketting erbij gepakt.

Onze conclusie over de siliconen bijtketting Sqaure

De siliconen bijtketting Square is stoer, niet zwaar om te dragen en heeft een fijne sluiting die los gaat als er spanning op staat zodat dit geen gevaar oplevert. Hij werd er rustiger van en is gestopt met het obsessieve nagel/vinger bijten. Door de bijtketting bijt hij zichtbaar minder op zijn nagels en heeft geen rode kapot gekauwde vingertoppen. Een hele vooruitgang dus. En daar is deze mama heel blij mee. Mocht je nog twijfelen dan zou ik de bijtketting zeker aanschaffen. Het is zeker het proberen waard of het ook voor jouw zoon of dochter werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1943 reviews.
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw geldig e-mailadres achter.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren