jongen bijtketting dogtag

Review kinderbijtketting Dogtag

Mijn naam is Wendy, moeder van twee gevoelige jongens. Mijn jongste van bijna 6 heeft sinds kort de bijtsieraden ontdekt en kan zeggen het is een ware verademing. Eerst waren het zijn nagels of zijn jas, maar toen hij in het knikkerseizoen af en toe zijn knikker in en uit zijn mond liet glijden, leek het me toch beter om wat anders aan te bieden, wat veiliger was in zijn mond.

Speciale sieraden

Na wat zoeken kwam ik erachter dat er voor kinderen en volwassenen speciale sieraden en voorwerpen zijn om in de mond te doen. We zijn begonnen met een eenvoudig ontwerp, om eerst te kijken of mijn zoon dit wel prettig genoeg vond om in zijn mond te doen. Dit bleek gelukkig het geval te zijn en er leek een soort rust over hem heen te komen. Hij laat zijn nagels en jas nu meer met rust en heeft zijn bijtsieraad veel in zijn mond.

jongen-bijtketting-dogtag
review-bijtketting-dogtag

We mochten de dubbele dog-tag uitproberen. Meteen toen we hem binnen kregen was mijn zoon erg enthousiast erover. Het voelde lekker in zijn mond, hij kon ze op elkaar doen of een enkele in zijn mond doen. En het is flexibel genoeg om het dubbel te kunnen vouwen. Ik vond het een voordeel dat het goed schoon te maken was.

Lees ook: Tips bij kauwbehoefte

Hevige kauwbehoefte

Helaas is mijn jongste een stevige kauwer en kauwt hij flink op de sieraden die hij heeft. Op zich kan dit sieraad heel wat hebben, maar na 1,5 week begon het toch stuk te gaan, wat eigenlijk ook te verwachten was, aangezien mijn zoon een hevige kauwbehoefte heeft Ik raad dit product zeker aan, aan kinderen met een matige kauwbehoefte. Het ligt lekker in de mond, is flexibel en makkelijk schoon te maken. Voor kinderen met een stevige kauwbehoefte is deze wat minder geschikt, omdat het dan sneller stuk gaat, helaas tot groot verdriet van mijn zoon, die deze echt heel fijn vond.

Heeft jouw kindje ook de behoefte om ergens op te kauwen?Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2042 reviews.