bijtketting-round-review

Review roze bijtketting Pearl

Een meisje van 8 met een bijtring? In eerste instantie komt het misschien wat vreemd over, maar soms zijn de minst voor hand liggende ideeën toch de beste. Mijn meisje is niet alleen hooggevoelig en tikt tegen hoogbegaafdheid aan, daarnaast heeft ze door toedoen van mensen die ze had moeten kunnen vertrouwen een serieuze psychische klap gekregen. Dit vreet aan haar zelfvertrouwen, maar de combi van haar karakter en haar rugzak zorgen zeer regelmatig voor erg veel onrust, zowel in haar hoofd als in haar lijf.

Therapie

Wat hebben we al veel geprobeerd. Therapie aan een tafel, speltherapie, bewust dingen opzoeken die ze mag slopen om haar frustratie eruit te gooien, sporten, uren door het bos… alles werkt, maar altijd maar even.. en daarnaast, het kan ook niet altijd en soms is ze ook gewoon te moe.

Kauwsieraden

Via via kwam ik op Facebook de kauwsieraden van Wendy tegen en mijn interesse was al snel gewekt. Dochterlief sabbelt namelijk ook al jaren op 2 vingers, wat natuurlijk niet heel goed is voor haar gebit. Misschien is dit wel de manier om een paar vliegen in 1 klap te slaan? Toen de oproep kwam om te mogen testen hoefde ik daar dus eigenlijk niet over na te denken, graag! Een mailtje werd gestuurd en al snel kregen we bericht dat we 1 van de gelukkigen waren, super!

Dochterlief ging (natuurlijk) voor de roze bijtketting Pearl, een lekkere knalkleur met een marmerachtig pareleffect, nog stoer ook! Na 2 dagen lag het pakketje al in de bus en wat ik hoopte gebeurde: de ketting werd omgehangen, madammetje kroop in de bank en als in een automatisme vond de ketting zijn weg. Je zag letterlijk de ontspanning in haar lijf, heerlijk!

De ketting deed zijn werk

In overleg met juf mocht ze hem ook in de klas om, wel met de afspraak dat ze niet zou gaan zitten ‘smekken’ of er constant mee in haar mond zou lopen. Al snel hoorde ik van juf al dat het super ging. Op spannende momenten of wanneer er extra concentratie nodig was deed de ketting zijn werk, de rest van de dag hing hij als een prachtig sieraad om haar nek.

Ze is er supertrots op, en hoewel vooral ouders soms in 1e instantie wat verbaast reageren, zien we vooral heel positieve reacties. Kinderen zijn minstens geïnteresseerd en hier en daar wat jaloers, ouders begrijpen steeds meer de toegevoegde waarde. Door het leuke, simpele design en de vrolijke kleur is het allesbehalve kinderachtig en geniet ze er volop van!

Wel word mevrouwtje nu bijna 9 en heeft ze er dus al meerdere bij me besteld, want: ‘mama, roze past echt niet bij iedere outfit hoor!’ Kortom, zeker een aanrader, ook voor grotere kinderen! Dank je wel Wendy dat we mochten testen, ons zie je zeker terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2045 reviews.