Vacature inpakmedewerker

Omschrijving werkzaamheden

Als inpakker zorg jij er voor dat orders compleet en verzendklaar gemaakt worden. Je verzamelt de bestelde producten aan de hand van de pakbon en pakt de bestelling zorgvuldig in. Ook voorzie je de pakketten van een pakbon en een adreslabel, zodat deze volledig gereed is voor verzending. Als inpakker is het belangrijk dat je snel en secuur te werk gaat. 

Over Kauwsieraden & meer

Kauwsieraden & meer is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van kauwsieraden en sensorisch speelgoed. Gevoelige kinderen die zich niet goed kunnen concentreren, kinderen met autisme die prikkels niet kunnen reguleren, kinderen met ADHD die stuiterend door het leven gaan, het zijn zomaar wat voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Helaas zorgt het er vaak voor dat deze kinderen (en hun ouders) in het dagelijks leven tegen problemen aanlopen. Wij bieden daarom producten aan die hierbij ondersteuning kunnen bieden. 

Introductie van Repay

Wanneer je als werknemer aan de slag gaat bij Kauwsieraden & meer, treed je in dienst bij Repay HRM. Zij zorgen voor de salarisbetaling, regelen de arbeidsovereenkomsten en bewaken de cao die voor jou van toepassing is. Te allen tijde kun je als werknemer jouw loonstroken en jaaropgaven inzien via Repay Online. Daarnaast zijn reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld altijd opvraagbaar en inzichtelijk. Ook hebben ze een eigen deskundige HR Servicedesk die voor je klaarstaat als je vragen hebt!  

Functie eisen

  • Je kunt secuur werken en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan
  • Ervaring is niet vereist
  • Je woont in Reusel of de directe omgeving van Reusel
  • Flexibel inzetbaar 

Wat bieden wij

  • Gezellige werksfeer
  • Flexibele uren (minimaal 5 uur)
  • Startsalaris van € 10,34 per uur (21+)

Locatie:

Kauwsieraden & meer
Turnhoutseweg 22
5541NX Reusel

Solliciteren