Toont alle 2 resultaten

Chewigem kauwsieraden

Inmiddels zijn er kauwsieraden van diverse fabrikanten op de markt. Eén van die merken is Chewigem. Chewigem is een Engels merk en heeft een mooie lijn van stoere en trendy kauwsieraden en zijn daarom geschikt voor kinderen én volwassenen met een grote kauwbehoefte. Welke is jouw favoriet?


Prikkelverwerking

Kauwen helpt bij het verwerken van prikkels en zorgt daarnaast voor een betere concentratie en ontspanning. Niet voor niets zijn er zoveel mensen met een grote kauwbehoefte die op alles bijten wat ze voor handen krijgen!

ASS

Ook mensen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) hebben vaak belang bij het kauwen op een kauwsieraad. Het helpt ze namelijk om te gaan met stress en zich af te sluiten voor externe prikkels. Draag je liever geen ketting? Een Toggle Board bevestig je het kauwsieraad eenvoudig aan een tas, lus of riem!

Levensduur

Aangezien de kauwbehoefte van persoon tot persoon verschilt, verschilt ook de levensduur van de Chewigem kauwsieraden per persoon. Chewigem heeft hier wel aan gedacht en daarom zijn de kauwsieraden verkrijgbaar in verschillende sterktes. De Chewigem bijtsieraden zijn verkrijgbaar voor een lichte, matige en sterke kauwbehoefte. De levensduur van de kauwsieraden varieert daarom van enkele weken tot enkele maanden.

Onderhoud

Een bijtsieraad heeft weinig onderhoud nodig. Wel is het prettig wanneer het kauwsieraad af en toe gereinigd wordt. Dit kan door het kauwsieraad af te wassen in een mild sopje of mee te laten draaien in de bovenste lade van de vaatwasser.

Veiligheid

De Chewigem bijtsieraden zijn uiteraard gemaakt van 100% veilige siliconen. Daarnaast zijn ze vrij van schadelijke chemische stoffen zoals ftalaten, BPA’s, PVC, lood of latex. Vergeet niet om de bijtsieraden regelmatig te controleren op beschadigingen en vervang ze indien nodig.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2042 reviews.