Thema dinosaurus | Kauwsieraden dino, maar ook knijpballen en putty

Thema dinosaurus | Kauwsieraden, knijpballen en putty

Veel kinderen zijn gek op dino’s en ik snap wel waarom! Wist je dat wij hele gave dinosaurus producten in onze shop hebben? We hebben kauwsieraden, maar ook knijpballen en putty. Daarom in dit blog een overzicht met alle dinosaurus producten uit ons assortiment.

Knijpbare Dinosaurus Bal

Knijpbare Dinosaurus Bal

De Knijpbare Dinosaurus Bal is geschikt voor kinderen en volwassenen die graag met hun handen bezig zijn. De bal is gevuld met gekleurde waterparels die uit de bal komen als je er in knijpt. Knijp erin om stress en angst te verlichten, om handen en vingers bezig te houden en voor een betere concentratie.

Meer informatie

Klevende Dinosaurus Bal

Klevende Dinosaurus Bal oranje

Deze Klevende Dinosaurus Bal is gevuld met vloeistof en heeft een zachte, plakkerige en kleverige textuur voor extra sensorische input. Gebruik hem als stressbal of om je te helpen focussen en concentreren. Geschikt voor kinderen en volwassenen die graag met hun handen friemelen.

Meer informatie

Kauwsieraad dino

ARK bijtketting Triceratops groen

Een super leuk kauwsieraad met als hanger een dino skelet, wie wil dat nou niet? Deze bijtketting is geschikt voor kinderen met een gemiddelde tot intensieve kauwbehoefte en is leuk om als accessoire te dragen.

Meer informatie

Crazy Aaron’s Thinking Putty Dino Poop

Crazy Aaron Thinking Putty Dino Poop

De Crazy Aaron’s Thinking Putty Dino Poop Sparkle is bruin met glitters. Een leuke putty om mee te kneden, stuiteren en figuurtjes te maken. Kneden met putty zorgt voor een positieve uitwerking op lichaam en geest. Geschikt voor mensen die hun handen moeilijk stil kunnen houden.

Meer informatie

Munchables Dinosaur Skull

Munchables Dino Skull groen

Nog een stoer kauwsieraad thema dino. Deze Dinosaur Skull kauwketting biedt een veilig alternatief voor kauwen op kragen, boorden en vingers. Ook tof om als stoere accessoire te dragen. 

Meer informatie

ARK’s Therapeutic kauwsieraad Dino

ARK’s Therapeutic; kauwsieraden Dino

Met deze stoere Dino-Bite hanger van Ark’s Therapeutic waan je je in de oertijd! Deze grote en dikke dinosauriër verdient het om in zijn kop gebeten te worden. De ARK’s Therapeutic bijtketting Dino is ruim 6 cm lang, bijna 4 cm breed en ongeveer 1 cm dik. Door de bredere vorm van dit stoere kauwsieraad is het erg geschikt om voorin de mond gebruikt te worden (hoek- en snijtanden).

Meer informatie

ARK’s Therapeutic bijtketting Dino Tracks

ARK's Therapeutic bijtketting Dino Tracks donker blauw

Ark’s Dino Tracks kauwketting is zeker een hit onder de dino fans. De Dino Track hanger heeft op de voorkant een ‘fossiele’ afdruk, een gladde achterzijde en 3 punten om heerlijk op te kauwen. Gebruik deze kauwketting om rustig te worden of om stress en spanning te reguleren op school of bij het maken van huiswerk.

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2044 reviews.