Manimo®

De verzwaringsknuffels van Manimo® helpen kinderen en volwassenen doordat de diepe druk een kalmerend effect heeft op lichaam en geest. Het biedt ondersteuning bij ontspanning en slaap, helpt bij focus en concentratie, biedt comfort en vermindert angst.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een Manimo® voor iedereen!

Mensen met ADD, ADHD, Ass, angststoornissen of andere aandoeningen kunnen gebaat zijn bij het gebruik van een Manimo® verzwaringsknuffel.

Manimo® verzwaringsknuffels:

  • bieden ondersteunen bij ontspanning en slaap
  • helpen bij focus en concentratie
  • bieden comfort en verminderen angst

Er zijn 5 manimo-modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met een gewicht van 1 tot 2,5 kg. De Manimo® knuffels zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en mogen onder toezicht van een volwassenen gebruikt worden.

De manimo® kan indien nodig op de schouders en rond de nek of op de dijen van het kind worden gedragen, afhankelijk van de vorm van elk dier. Een gebruiksperiode van 15 tot 20 minuten wordt aanbevolen vanwege het gewicht van het dier. Het gewicht van de Manimo moet ongeveer 8-10% van het gewicht van de gebruiker zijn. Natuurlijk staan ​​het comfort en de behoeften van de persoon altijd voorop.

   
De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2096 reviews.