review bijtketting eenhoorn

Review bijtketting Eenhoorn

Review bijtketting Eenhoorn

Bijtketting Eenhoorn is magisch mooie ketting geschikt voor kinderen met een lichte kauwbehoefte. Ook deze ketting is weer aan een grondige test onderworpen en heeft het doorstaan. Wat de testers ervan vonden lees je in het blog.

Annemarie & Anouk “Hij gaat zelfs mee naar school”

Ik heb al in dagen geen squichy, tangle of spinner gezien bij Anouk (10 jaar). Alleen maar haar Unicorn!! Hij werkt echt prikkel verminderend, bijna niks anders verdwijnt meer in haar mond. Als ze te druk wordt in haar hoofd gebruikt ze hem ook en mee te friemelen en wordt dan rustig. Ketting is ideaal zo kan ze hem zelf bij haar dragen en gebruiken wanneer ze hem wil. Hij gaat zelfs mee naar school 🙂 Hij is van hele goede kwaliteit, zien nog geen kauw/sabbel beschadigingen!

Ilona & haar dochter “Ze vond hem fijn kauwen, niet te hard maar ook niet te zacht.

We hebben nu ongeveer drie tot vier weken de eenhoorn bijtketting mogen testen, Mijn dochtertje is 7 jaar en heeft adhd/ ass en een angststoornis.Hierdoor bijt ze op alles, haar nagels,kleding zelfs de meubels zijn niet veilig. Vandaar gekozen om een bijtketting te gaan gebruiken. We hebben al meerdere kettingen gebruikt, deze waren helaas snel kapot of veel te hard, het was voor ons de zoektocht naar de juiste bijtketting. Ook schaamde onze dochter zich voor de bijtketting, was bang voor vragen over de ketting omdat ze er niet over wilt praten.

Toen mochten we de eenhoorn bijtketting uit proberen, toen hij binnen kwam was mijn dochtertje dolgelukkig, ze is dol op eenhoorns en roze, dus beter kon niet. Ze heeft hem gelijk omgedaan, en heeft hem gelijk gebruikt. Ze vond hem fijn kauwen, hij was aldus mijn dochtertje niet te hard maar ook niet te zacht, ook de nopjes die erop zitten vond ze erg verrassend deze vond ze erg fijn, zitten niet op de andere kettingen.

Eerste schooldag heeft ze met trots de ketting omgedaan en schaamde zich er niet voor. Eenmaal thuis was ze erg opgelucht, iedereen vond haar ketting mooi en het viel niet op dat het een speciale ketting was. Hier was ze erg blij mee.

Ze gebruikt de ketting in stress situaties, maar ook in rust achter de tablet of bij het tv kijken. Ook op school tijdens moeilijke takjes vind ze hem erg fijn.

We zijn dus super blij met de ketting!!! Het is echt een aanrader voor meisjes.

Jannie & Hester “Het helpt bij nagelbijten!”

Toen de eenhoorn bijtketting binnenkwam was Hester erg blij. Wat opviel was dat ze de eenhoorn groter vond als gedacht. Hester is 7 jaar de ketting past qua maat goed bij haar. Bij kleinere kinderen zal de eenhoorn groot gevonden kunnen worden. In haar klas werd met bewondering gekeken naar de eenhoorn.

Wat Hester fijn vindt zijn de verschillende structuren en de opening in het midden. Tijdens instructie op school is de eenhoorn ook fijn om in haar handen te houden. Tijdens het maken van de sommen, is het fijn om te bijten, als afleiding. Ook gebruikt Hester de eenhoorn als ze in bed gaat liggen om te bijten.

Hester bijt nagels en daarvoor wilde ze graag ook de ketting uitproberen. Het helpt! De ketting valt snel af, of zit met fietsen in de weg of ze legt de ketting ergens neer en vergeet hem weer om te doen. Hester moet dus wel wennen aan de ketting, maar als ze hem om heeft dan vindt ze het fijn. Toch als ouder moest ik er ook aan wennen dat ze op een bijtketting zit te bijten. Dan denk ik, beter op de ketting dan op haar nagels…

Pluspunt(en):

  • Fijn om mee te friemelen
  • Werkt prikkel verminderend
  • Aanrader voor meisjes
  • Verschillende texturen
  • Opening in het midden

Minpunt(en):

  • Hoorn kan afbreken
  • Valt wat groot uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2096 reviews.