review bijtketting haai

Review bijtketting haai

Review bijtketting haai

Een stoere bijtketting die je als alternatief kan gebruiken voor het kauwen op vingers, nagels en kleding dat is bijtketting haai zeker! De haai is geschikt voor kinderen met een gemiddelde kauwbehoefte en is verkrijgbaar in 4 stoere kleuren.

review bijtketting haai

Bente & Charlie “Naast een nuttige werking, is het ook een stoere accessoire.”

Wij hebben de ketting ongeveer 3 weken getest. Ons zoontje (Charlie) is pas 5 geworden. Hij heeft o.a ASS en een prikkelverwerkingstoornis. Charlie bijt op zijn vinger nagels, vingers en tenen wanneer hij een ‘loos’ moment heeft. B.v bij t.v kijken, in een wachtrij, in de kring op school.

De haai ketting werd blij ontvangen. Naast een nuttige werking, is het ook een stoere accessoire. Het bijgeleverde ketting touwtje hebben wij op maat geknipt, anders hing de ketting tot zijn heupen.

Charlie vind de ketting heel fijn vast houden. Zijn duim past mooi door de staart. De puntjes van de staart was voor hem het favoriete stukje om op te bijten. Na drie weken zijn hier dan ook kleine stukjes van af. Dat is niet negatief, dat is te verwachten.
Ook heeft de haai grotere vormen waardoor hij voor de ‘grove’ bijtbehoefte ook goed te gebruiken is.

Sinds we de haai in huis hebben, gaan we niet meer de deur uit zonder dat hij om z’n nek hangt. Charlie pakt hem in de loze momenten snel er bij en het bijten op de nagels is afgenomen! Dit gebeurt nog wel, dan geven wij hem de ketting en bijt hij daar op verder.

Tijdens de vakantie heeft Charlie meegedaan aan een kids mini dance. (Entertainment op het park) tussendoor maakte hij gebruik van de ketting en achteraf liet hij zijn ketting aan het groepje kids entertainers zien en vertelde erbij waarom hij hem had. Charlie vind zijn ketting stoer, mooi en fijn!

Het is geen oplossing van het bijten. Het haalt de bijtbehoefte niet weg, maar het is een perfect middel om het bijten te sturen zodat vingers en kleding heel blijft.

Wij zijn zeer tevreden over de haai.

review bijtketting haai

Wanda & Roan “Zowel fijn om op te kauwen als mee te friemelen”

De haai is een schot in de roos hier in huis. Door dat de haai verschillende diktes heeft en deels flexibel is, vindt Roan deze zowel fijn om op te kauwen als mee te friemelen. De haai heeft een fijne afmeting waardoor deze niet in zijn geheel in de mond past (voelt wel zo veilig). De afmeting maakt ook dat er lekker mee gefriemeld kan worden, de staart kan heen en weer bewogen worden of gewoon erover wrijven vindt Roan ook heel prettig en rustgevend. Ik vind het een grote aanrader!

Nadine & K “Kijk mama…haaihappen i.p.v. haringhappen”.

Onze oudste dochter K. (5 jaar) heeft eigenlijk altijd al een flinke kauwbehoefte gehad en we hebben gemerkt dat zij tot rust komt als ze één van haar bijtkettingen of speeltjes gebruikt.

Ze was dan ook blij verheugd met “de haai”! “Kijk mama…haaihappen i.p.v. haringhappen”. Deze bijtketting is wat groter dan de andere bijtkettingen die wij hebben, dus naar mijn idee ook heel geschikt voor wat oudere kinderen. K. vindt vooral de vorm van de staart heel fijn om op te kauwen en dat je de haai goed kunt vasthouden door het gat. Onze jongste dochter N. (11 maanden) heeft de ketting niet om, maar speelt wel met de haai en zij bijt ook vooral op de staart. Voor haar vind ik deze ketting juist geschikt, om op te kauwen bij doorkomende tandjes, vanwege het formaat.

Eind oordeel:

Pluspunt(en):

  • stoer accessoire
  • ketting touwtje op maat te maken.
  • voorziet in kleine en grote bijt behoefte.
  • houd fijn vast.
  • is flexibel
  • zonder koord ook geschikt voor jonge kinderen

Minpunt(en):

  • puntjes (staart/vin) kunnen afgekloven worden

 

Wil jij ook zo’n stoere haaien ketting? Je vindt hem hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2096 reviews.