Review bijtketting square

Review bijtketting square vivid green

Wat een verrassing dat we een bijtketting mochten testen van Kauwsieraden & meer

Mijn zoon (7) kauwt dagelijks op bijna alles wat hij in zijn buurt heeft. Potloden, speelgoed, kleding.. (dat daardoor ook kapot gaat) Hij is hoogbegaafd waardoor hij in zijn hoofd met heel veel dingen te gelijk bezig is. Hij is erg beweeglijk en erg gevoelig voor bepaalde prikkels. In zijn geval reguleert hij dit door te kauwen.

Bijtketting Square

Wendy raadde bij zijn kauwbehoefte de bijtketting ‘Square’ aan. Wat een feestje dat hij zelf de kleur mocht kiezen. Dit werd natuurlijk zijn lievelingskleur: groen! (vivid green) Keurig verpakt viel de ketting de volgende dag al door de brievenbus. En wauw, wat is hij mooi! Wat ikzelf als moeder extra leuk vind, is dat de ketting buiten waarvoor hij gemaakt is, ook een stoere accessoire is. Doordat het gat in de ketting niet precies in het midden zit, geeft dit de ketting een extra speels uiterlijk.

bijtketting square

Ook bij mijn zoon viel de ketting goed in de ‘smaak!’ Letterlijk ook, want in plaats van te kauwen op andere spullen en zijn kleding, beperkte hij zijn kauwbehoefte al snel tot de ketting alleen. Maar hij gebruikt de ketting ook zeker om te ‘friemelen.’ Hij moet gewoon wat om handen hebben. De ketting is gemaakt van mooi sterk materiaal, maar is zeker niet te zwaar. Mijn zoon ondervindt geen last bij het dragen. De ketting is heel goed schoon te houden. De ketting gaat dagelijks mee naar school. Van andere kinderen kreeg hij leuke reacties op de stoere ketting. Niet direct wetende waar hij voor is bedoeld. Dit vind ik ook belangrijk omdat sommige kinderen zich ook kunnen schamen voor ‘hulpmiddelen.’ Vroeger had hij kauwtouwtjes en staafjes. Deze moest je ook constant bij je houden en bewust tevoorschijn pakken. Kinderen vroegen wat het was en waarom hij die gebruikte. De bijtketting kun je makkelijker gebruiken omdat je ‘m al om je nek draagt. Zowel mijn zoon als ikzelf zijn fan van de ketting!

De voor- en nadelen

Deze ketting heeft een aantal goede voordelen. Als eerste is hij ideaal voor het kauwen, het is een leuke accessoire én je hebt ‘m altijd bij je. Als we een nadeel moeten verzinnen is het dat de ketting met rennen, bijvoorbeeld in de schoolpauze, niet zo fijn is om te dragen. Dan wilde onze zoon hem vaker even niet om. En helaas.. hierdoor is hij hem kwijtgeraakt! Gelukkig wel een goede reden om ‘n nieuwe te bestellen. BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2044 reviews.