Review MadMattr

review madmattr

Afgelopen periode hebben wij thuis MadMattr uitgeprobeerd, een product uit de winkel van Kauwsieraden en Meer. Het beviel ons heel erg goed en we hebben er nog steeds veel plezier van. Vandaar nu dan ook deze positieve recensie 🙂

MadMattr is een fantastische substantie waarmee kinderen zich keer op keer kunnen vermaken. Naast dat het superleuk is om ermee bezig te zijn, werkt ook stress regulerend en spreekt het de creativiteit aan.

MadMattr is ontwikkeld in Zweden en is volledig veilig in gebruik, er zitten geen gifstoffen in. Het is er in allerlei vrolijke kleuren en er zijn ook accessoires te koop zoals de mini zandbak om het nóg aantrekkelijker te maken. Wat fijn is, is dat het niet plakt, het heel snel op te ruimen is en oneindig houdbaar lijkt te zijn. 

Bijzonder speelmateriaal

Het mooie van dit bijzondere materiaal is dat je er van alles mee kunt doen: van kneden tot bouwen, wrijven, rollen, je kunt het zelfs laten ‘druppelen’. 

Het wordt soms klei of deeg genoemd maar zelf vind ik het aanvoelen als een combinatie van kinetisch zand en foam, met de grappige eigenschap dat het zowel fluffy, zacht en rekbaar, als stevig en hard kan zijn. Je kunt er vormen mee maken en lekker in kneden, mee friemelen, uit elkaar trekken, door midden snijden enzovoort.

Wanneer het hier thuis op tafel staat is iedereen er gek op: van kinderen tot volwassenen en ouderen. Kneden met MadMattr is trouwens ook goed voor de motoriek en het versterkt de handspieren en polsen. En wanneer kinderen zich vervelen en je zet de bak met MadMattr voor hun neus, zijn ze zo weer enthousiast en vrolijk.

Droogt niet uit

Omdat het niet uitdroogt kun je er ontzettend lang mee doen. Wij bewaren het is een plastic doos met deksel, zodat er geen stof in komt.

Onze ervaring is dat je je echt helemaal creatief kunt uitleven met MadMattr. Laatst heeft mijn zoon (10 jaar) er zelfs met een mesje letters van gesneden! Zie de foto’s voor een impressie. Ik zou zeggen: probeer het zelf zeker eens uit, je zult je verbazen én verwonderen over deze grappige substantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1974 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren