Toont alle 2 resultaten

Senseez helpt kinderen ontspannen!

Kinderen die moeite hebben met stil zitten tijdens het eten, het maken van huiswerk, autoritten, lezen of anders, zullen gebaat zijn door de vibraties van Senseez. Ook helpt het kinderen die overgevoelig zijn voor prikkels. De vibrerende input kalmeert het zenuwstelsel en geeft een gevoel van comfort en veiligheid. Eenvoudig gezegd, Senseez helpt kinderen ontspannen.


sensorische input

Trillen is handig omdat het een voorspelbare, regelmatige vorm van sensorische input is die het zenuwstelsel kan kalmeren. Voor sommige kinderen helpt deze input hen om te ontspannen en zich te concentreren. Voor prikkel zoekende kinderen kan vibratie hun alertheid verhogen.

Gebruik ze thuis! Gebruik ze op school! Gebruik ze in restaurants of onderweg!

Veiligheid

Senseez is geen medisch hulpmiddel en mag niet worden gebruikt voor medische of therapeutische doeleinden. Ze zijn niet waterdicht en mogen nooit in water worden gebruikt of in water worden ondergedompeld. Het trillingsmechanisme geeft een geluid dat misschien niet geschikt is voor sommige kinderen. Elk kind zal anders reageren op Senseez. Senseez is geen speelgoed en voorzichtigheid is geboden wanneer ze als zodanig worden behandeld. Senseez zijn bedoeld voor gebruik bij kinderen van 3 jaar met ouderlijk toezicht.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1844 reviews.
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw geldig e-mailadres achter.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren