Toont alle 4 resultaten

Bijtarmband

Kauw jij graag op je mouwen of bijt je op je nagels? Koop dan een siliconen bijtarmband! Een siliconen bijtarmband is een fijne en discrete oplossing voor kinderen en volwassenen met een grote kauwbehoefte.


De vrolijke, stoere siliconen kauwarmbanden uit ons assortiment zijn dé oplossing voor kinderen en volwassenen die wel graag willen kauwen, maar geen ketting willen, of kunnen, dragen.

Kleuren en maten

De armbanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Daarnaast zijn de ARK's Therapeutic bijtarmbanden er drie verschillende types:

Standaard

Het standaard type is gemaakt van zachte siliconen en is hierdoor makkelijk kauwbaar. Ontworpen voor mensen met een lichte kauwbehoefte.

Extra sterk (XT)

Extra sterk is steviger dan het standaardtype, maar nog niet taai. Geschikt voor mensen met een gemiddelde kauwbehoefte.

Extra extra sterk (XXT)

Extra extra sterk is stevig en zeer taai. Speciaal voor diegenen met een zeer sterke kauwbehoefte.

Veilig kauwen

Wist je dat het kauwen op kleding of bijten op nagels ervoor zorgt dat je concentratie toeneemt of een te veel aan spanning juist afneemt? Het is gelukkig niet nodig om te stoppen met kauwen! Natuurlijk is het wel enorm belangrijk dat je op een veilige manier kauwt. De siliconen bijtarmbanden uit ons assortiment zijn daarom gemaakt van 100% veilige siliconen en ze bevatten geen schadelijke chemische stoffen zoals ftalaten, BPA's, PVC, lood of latex.

Bijtarmbanden zijn bedoeld om op te kauwen en daarom niet geschikt om mee te spelen. Vergeet de bijtarmband ook niet regelmatig te controleren op slijtage en indien nodig te vervangen.

Reinigen

Het schoonmaken van de siliconen bijtarmbanden is gelukkig heel eenvoudig. Ze kunnen, net als onze siliconen bijtkettingen, eenvoudig gereinigd worden met een mild sopje. Ook mogen de siliconen bijtkettingen, mits in het bovenste rek geplaatst, ook in de vaatwasser.

Merken

De siliconen bijtarmbanden uit ons assortiment zijn o.a. van de bekende merken: Chewigum, Ark Therapeutic, Chewbuddy en Jellystone Design.

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2013 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren