Toont alle 9 resultaten

het leukste invuldagboek
sluit samen de dag af
boeken met gevoel

Boeken

Heeft je kind wat moeite om de dag af te sluiten? Hier vind je diverse boeken om samen, op een leuke manier, de dag door te nemen en alles een plekje te geven. Vertel eens, wat gebeurde er vandaag allemaal? Daarnaast vind je hier ook boeken die je meer inzicht kunnen geven in het autistisch spectrum (ASS) of hooggevoeligheid (HSP).


Autisme

Aan kinderen met een stoornis uit het autistisch spectrum zie je aan de buitenkant meestal niks. Toch functioneren deze kinderen door hun autisme wel degelijk anders dan andere kinderen.

Het boek “De gids over autisme bij kids” voorziet ouders en verzorgers van 80 praktische tips om inzicht te geven in die leefwereld.

Hooggevoeligheid

Hoogssensitieve, of hooggevoelige, kinderen kunnen prikkels vaak niet zo goed verwerken. In “De gids over hooggevoelige kids” vind je de antwoorden op 80 vragen zoals: “Hoe zorg je ervoor dat het hoogssensitieve kind zich prettig voelt?”

Meer info over het verwerken van een te veel aan prikkels bij gevoelige kinderen kun je lezen in de blog: Overprikkeling bij autisme.

Gezinnig kletsboeken

Kinderen die moeite hebben met het afsluiten van de dag kunnen veel baat hebben bij deze ontzettend leuke kletsboeken van Gezinnig. Van het invullen van leuke lijstjes tot ontspannen met Relaxklets en slaapklets, er is voor ieder een geschikt boek te vinden! Met de kletsboeken heb je altijd een positief gespreksonderwerp. Omdat je elkaar op die manier goed leert kennen smeed je een diepe band met elkaar. Vertel eens, heb jij vandaag iets gegeten wat kraakt?

Smoeltjesschriften

Een smoeltjesschrift is een dagboekje voor kinderen. Hierin kunnen ze de dag lekker van zich afschrijven. Het smoeltjesschrift is speciaal bedoeld voor kinderen (en tieners) die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij faalangst en onzekerheid.

Het smoeltjesschrift is ook verkrijgbaar voor kleuters (4 jaar). Aan de hand van smileys kan je kleuter aangeven hoe zijn dag was. Er is ruimte om te tekenen, kleuren en opdrachtjes!

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2045 reviews.