Minder prikkels dankzij de gehoorbescherming van Sensory Direct

Minder prikkels dankzij de gehoorbescherming van Sensory Direct

Minder prikkels dankzij de gehoorbescherming van Sensory Direct

Nu het eind februari is vinden we dat het tijd wordt voor beter weer want we hebben veel leuke dingen op de planning. Zo trekken we er graag op uit voor een wandeling door de bossen of de Groote Peel. In het zuiden begint Carnaval al bijna en dat vinden Lucas en Eva helemaal geweldig. Helaas is dat niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Carnaval staat vooral bekend om gezelligheid en de vele grote optochten met alles erop en eraan.

Dat kan leuk zijn maar het zorgt bij een groot aantal kinderen voor veel prikkels die zij als zeer onprettig kunnen ervaren. De harde muziek die bij de optochten en in de feestzalen gedraaid wordt kan zorgen voor veel onrust bij kinderen. Het zou jammer zijn als kinderen niet de lol van Carnaval kunnen beleven net als veel van hun vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes. Gelukkig heeft Kauwsieraden & Meer daar de oplossing voor. De gehoorbeschermers van Sensory Direct die er voor zorgen dat je kind geen last meer heeft van vervelende prikkels door onder andere harde geluiden.

gehoorbescherming van Sensory Direct

Afsluiten voor prikkels

Deze gehoorbeschermers van Sensory Direct biedt niet alleen een uitkomst tijdens uitstapjes en feestdagen maar ook tijdens het dagelijks leven. Een groot aantal kinderen heeft namelijk ook op school profijt van de gehoorbeschermers. Door het dragen ervan worden geluiden van buitenaf sterk verminderd waardoor ze zich beter kunnen concentreren op hun werk. Omgevingsgeluiden vallen weg waardoor ze niet afgeleid worden van een taakje of bezigheid.

Vooral kinderen met ADHD of een vorm van autisme kunnen flink vooruitgaan dankzij de vermindering van prikkels. Ze worden er om te beginnen een stuk rustiger van en dat merk je dan meteen ook door in de rest van het gedrag. De gehoorbeschermers van Sensory Direct hebben een SNR-waarde van 27 dB en voelen erg comfortabel aan vanwege de zachte hoofdband. Ook dit zorgt ervoor dat de kinderen minder vervelende prikkels zullen ervaren.

Ze zijn al geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en zijn zo instelbaar dat ze ook gebruikt kunnen worden door een volwassen persoon. Het grote voordeel vind ik persoonlijk dat ze makkelijk in te klappen en op te bergen zijn waardoor de gehoorbeschermers ideaal zijn om mee te nemen.

Gehoor beschermen

Naast de bovenstaande toepassingen kun je de gehoorbeschermers voor nog veel meer uitjes gebruiken. Wat dacht je van de Luchtmachtdagen in Volkel? De vliegshows zijn ontzettend stoer voor kinderen maar de harde geluiden maken dat kinderen het vaak als niet prettig of zelfs eng ervaren.

Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor dingen zoals tractor pulling of monstertruck shows. Dat is vanaf nu verleden tijd dankzij Sensory Direct. Daarnaast staan er tijdens het voorjaar en de zomer weer veel leuke festivals op de agenda. Tijdens zo’n festival is het erg belangrijk dat het gehoor van je kind goed beschermd is tegen harde muziek. Ook dan kun je met een gerust hart vertrouwen op de gehoorbescherming van Sensory Direct.

Linda – Lifestylemommys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2044 reviews.