review bijtketting drop

Review bijtketting Drop Pearl

Hoi ik ben Jolanda, ik heb 3 jongens. De oudste is 12 de middelste is 10 en de jongste is 4. De oudste heeft pddnos en is een echt kauwkind. Op alles wordt gekauwd: potloden, touwtjes, kleding, ritsen. Wij en school hebben al verschillende dingen geprobeerd om het hem af te leren maar dat heeft geen blijvend resultaat. Vandaar dat de kauwsieraden mijn aandacht trok. Zou dit dan de oplossing zijn?

Lees ook: Kauwbehoefte bij kinderen

Kauwketting Drop Pearl Groen

We hebben gekozen voor de drop pearl groen. De levering was heel snel! En heel persoonlijk. Toen ik hem uitpakte viel me op dat de hanger een heldere kleur heeft. Hij voelt stevig en is toch wat flexibel. Er zit een koord aan met veiligheidssluiting wat zeker een pluspunt is. Het koord is stevig maar wel iets te lang,zeker voor onze jongste van 4.

Zo schoon

Het was de bedoeling dat onze oudste zoon van 12 deze hanger zou gaan testen maar de jongste van 4 hing hem als eerste om zijn nek. Zo gezegd was het koord te lang voor hem maar de hanger zelf is van prima formaat. Hij heeft hem een hele dag op school om gehad en regelmatig in zijn mond gehad. Daarna heb ik de hanger schoongemaakt met lauw water en een beetje afwasmiddel. Dat is ideaal. De kauwketting was zo schoon.

review bijtketting drop

Ideaal voor tijdens het gamen

Toen was het de beurt aan de oudste van 12 om de hanger te testen. Hij heeft hem omgedaan toen hij aan t gamen was dat is zo’n typisch moment dat hij op iets gaat kauwen. In plaats van een mouw of touwtje pakte hij nu de hanger. 2 uur lang heeft hij gegamed en de hanger gebruikt ideaal! 

Hij heeft de kauwketting ook omgedaan naar school. Zijn leerkrachten waren hier heel blij mee. Meestal dacht hij er zelf aan om deze te gebruiken. Mocht hij t even vergeten dan kunnen ze hem er subtiel op wijzen. Ze hadden ook t idee dat door het kauwen op de kauwketting hij wat langer geconcentreerd bleef.  

BewarenBewaren

Ik vind een kauwketting echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2013 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren