Review bijtketting Kristal

Review bijtketting Kristal

Dit is een Kauwsieraad dat ik altijd al wilde proberen, vanwege de vorm die het makkelijker maakt om met de kiezen te kauwen. Het is een sterk materiaal. Na twee weken zit er nog geen beschadiging op.

De vorm is prettig en precies dik genoeg. De bobbeltjes geven een extra prikkel aan je mond. Dit sieraad is ook geschikt voor volwassenen. De sluiting is veilig en het koord heeft een goede lengte. Ik ben heel blij met deze kauwketting.

Bijtketting Kristal of ARK’s Bite Gem

Ik heb dezelfde soort vorm ook van ARK’s Therapeutic geprobeerd en ik vind deze is vele malen beter. Minder scherp en steviger. De flexibiliteit is precies wat ik fijn vind. De groene Bite Gem vind ik veel te hard en heeft scherpe randen. Mijn kleurvoorkeur voor ARK’s Kauwsieraden is ook de versie magenta, misschien komt dat meer overeen met deze kauwketting.

Groetjes van Leonie

Over bijtketting Kristal

Bijtketting Kristal is een discrete bijtketting geschikt voor kinderen en volwassenen. Door het ontwerp is het een fijne ketting als je graag met de kiezen kauwt. Deze ketting is geschikt voor een gemiddelde kauwbehoefte en bevat nopjes die bijdragen aan een extra sensorische ervaring. De ketting is 7 cm lang en heeft een doorsnee van 2 cm. De bijtketting wordt aan een koord met veilighiedssluiting geleverd.

Wil je meer te weten komen over Leonie volg haar dan op Instagram.

Lijkt het jouw ook leuk om één van onze kauwsieraden te reviewen stuur dan een mail naar info(at)kauwsieradenenmeer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2013 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren