review bijtketting round

Review bijtketting Round

Mijn dochter is altijd aan het frunniken en stopt van alles in haar mond. Nee ze is geen baby…. ze is 7 maar ze heeft nu eenmaal deze behoefte. Ze is ontzettend snel afgeleid en is altijd “zoekend” touwtje van haar trui, potlood, haren, noem maar op.

Ze heeft ook een leesprobleem dus lezen is al helemaal een “dingetje”. Tijdens het oefenen gaat ze weer frunniken en is ze weer afgeleid omdat ze gaat “zoeken”. Dus ik heb al heel wat frunnik dingen. Maar iets wat ze veilig in haar mond kon stoppen had ik niet. Totdat ik dit kauwsieraad  tegen kwam. Ik dacht meteen: baat het niet dan schaad het niet!

review bijtketting round pearl green

 

Qua bestellen ging het easy peasy, kind kan de was doen en de volgende dag had ik het al in huis. Natuurlijk moest ik het eerst zelf proberen. Het ruikt niet en het smaakt nergens naar dus dat is echt heel fijn. Ik merkte al snel dat ik er meer op zoog dan kauwde. Natuurlijk heb ik mijn tanden er wel in gezet en de kwaliteit is super, dik en stug. Je kauwt er niet even een kantje van af oid.

De siliconen bijtketting round geeft haar rust

Toen mijn dochter thuis kwam was ze er meteen helemaal blij mee! De bijtketting ging meteen om en doet ze alleen af met gym en slapen. Ik merk dat ze er rustiger van wordt. Of ze nu wel of niet de ketting om heeft, het idee dat ze hem om heeft geeft haar rust. Tijdens het hardop lezen frunnikt ze ermee en als ze in zichzelf leest stopt ze hem in haar mond. Met woorden zoeken (puzzel) gebruikt ze hem als “zoeker” ze gaat er alle letters mee af.

woorden zoeken met de bijtketting round

 

Ik ben super tevreden en ik wil er graag ook eentje bestellen voor mijn jonger dochtertje zij is bijna 5 jaar. Geen idee of het voor haar leeftijd wat is maar er zitten zulke leuke kettingen bij! Hij kan ook gewoon gedragen worden voor de sier.

Ik raad de siliconen bijtketting round zeker aan! Al is het maar voor de rust of het zelfvertrouwen wat je jouw kind ermee kan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2014 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren