review mohdoh aromatheraputty

Review Mohdoh AromaTheraPutty

Review Mohdoh AromaTheraPutty

Je kent ze allemaal die momenten, dat de drukte in je hoofd toe neemt, alle prikkels te veel zijn en je eigenlijk niets meer wil. Helaas kan je niet altijd geheel uit de situatie stappen, en is er iets nodig waarbij je even een time out kan nemen. Mohdoh AromaTherapPutty Time Out wilde we hier voor uit testen namens Kauwsieraden & meer. Een combinatie van verschillende sensorische prikkels die rust kunnen brengen. De combinatie van aromatherapie die vrijkomt door met je handen te kneden, is een fijne combinatie. De aangename geur komt je tegemoet wanneer het potje geopend wordt.

kneden met mohdoh putty

Time out

Ons potje verdween meteen met dochter mee in de tipi tent, en de dag erna mee naar school. Mohdoh AromaTherapPutty Time Out heeft een rust gevend effect, de putty is steviger dan ik gewend ben van putty, iets wat mijn dochter wat lastiger vind, en mijn zoon wel fijn. Het verschil hierin is dat bij overprikkeling, mijn zoon graag frustratie eruit knijpt terwijl mijn dochter juist houdt van zacht. 

Vrij stevig maar vlekvrij

Het potje is van een fijn formaat om mee te nemen, door de consistentie van de putty zorgt ervoor dat kleding en omgeving vlekvrij blijft en het niet ineens overal zit. Want niemand wil putty in haren tegenkomen. Na een aantal keer gebruiken, blijft de geur goed aanwezig. Op het moment dat mijn dochter in bed ligt, valt mijn oog op het potje, en na 5 minuten kneden, ben ik lekker ontspannen, en voelen mijn handen ook zacht aan, mooi bijkomend voordeel. Wel blijft de putty vrij stevig, iets wat voor mij zelf ook iets minder had gemogen.

aromatheraputty

Plus- en minpunten

De pluspunten zijn voor ons zeker de geur, en het gevoel van de handen na het kneden. Het nadeel is de stevigheid, die in geval van mijn zoon juist wel een voordeel is. Wel zijn ze beide erover uit dat ze de kleur niet mooi vinden, dit houdt ze echter niet tegen het potje met regelmaat te pakken.

Bij ons zal de Mohdoh AromaTherapPutty Time Out voortaan meegaan in de tas bij dagje uit, of lastige dagen op school, want de time out, die geeft het zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2045 reviews.