Tangle speelgoed kopen

Tangle speelgoed

“Magisch” is misschien wel de beste omschrijving voor het Tangle speelgoed. Draaien, buigen, knopen, oprollen… als je er een ziet liggen, is het moeilijk om er zonder spelen voorbij te lopen. Naast het feit dat spelen met de Tangle ontspanning biedt, heeft dit kleurrijke speelgoed ook nog eens een therapeutische functie. We benoemen een paar in deze blog, speel jij straks ook mee?

Verbetering van de concentratie

De Tangle heeft eindeloos veel mogelijkheden in zijn beweeglijkheid. Juist door dit concept van oneindige beweging geeft de Tangle rust en focus. Vooral voor kinderen die snel afgeleid of zeer beweeglijk zijn kan het speelgoed een moment van rust bieden. Zij kunnen met deze tools hun energie omzetten in focus. Is jouw kind meer een dromer? Dan helpt het juist om bij de les te blijven.   


Stimulans van de fijne motoriek door tangle speelgoed

In onze blog over de fijne motoriek gaven we al wat ideeën over hoe je deze kan stimuleren. De Tangle kan zeker worden toegevoegd aan de tips in dat rijtje, want met het eindeloos creëren van nieuwe vormen wordt ook de hand-oogcoördinatie gestimuleerd. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor mensen met stramme handen kunnen Tangle Toys uitkomst bieden door handbewegingen op een leuke manier te oefenen. 

Prikkeling van de zintuigen

Iedere Tangle biedt ontspanning door het friemelen en de wetenschap dat er geen goed of slecht is in de bewegingen die je met de Tangle kunt maken. De verschillende kleuren, soorten en maten waarin het Tangle speelgoed verkrijgbaar is, zorgen voor afwisseling in de stimulatie van de visuele- en gevoelszintuigen. Zo zijn er soorten die het ene zintuig net iets meer prikkelen dan de andere, zoals bijvoorbeeld de Tangle relax therapy, die van rubberen nopjes is voorzien. Naast de visuele prikkels van de beweging en de kleuren wordt met deze Tangle het gevoelszintuig extra geprikkeld. 


Waarom bestel jij tangle speelgoed?

De Tangle is voor heel veel doeleinden toepasbaar. We beschreven er een paar in deze blog, maar het zijn er te veel om op te noemen. Bottomline van het verhaal: de Tangle biedt ontspanning voor lichaam en geest. En zeg nou zelf, stressverlaging kunnen we allemaal wel gebruiken in deze vreemde tijd, dus bestel snel jouw toys! Wie weet haal je er meer uit dan je denkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2100 reviews.