Zintuig tast | Producten ter ondersteuning

Zintuig tast ondersteuning; Tastzin ondersteunende producten

Het zintuig tast is het grootste zintuigstelsel dat er is. Ze bevinden zich overal in onze huid en zorgen ervoor dat we het merken als iets de buitengrens van ons lichaam raakt. Het geeft aan waar ons lichaam stopt en iets anders begint. Ook het zintuig tast kan onder- of overprikkeld zijn. Daarom vind je in ons assortiment producten die de tastzin ondersteunen.

Tangle

Het gebruik van een Tangle stimuleert de tastzin. Lekker friemelen, buigen en draaien met je handen, met materiaal wat daar speciaal voor ontworpen is. Naast het zintuig tast stimuleren Tangles ook het visuele zintuig. Een Tangle is erg geschikt voor kinderen met autisme en/of ADHD omdat het friemelen voor een betere concentratie zorgt. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Naar de Tangles

Putty

Putty, wie kent het niet? Onze Putty is gemaakt op basis van siliconen en droogt niet uit. In ons assortiment vind je veel verschillende soorten Putty’s, van glow in the dark tot glitter! Verkrijgbaar voor kinderen vanaf 3 jaar.

Naar de Putty’s

Senseez Soothables

Het zintuig tast kan onder- of overprikkeld zijn. Daarom vind je in ons assortiment producten die de tastzin ondersteunen.

De Senseez Soothables zijn fijne, zachte knuffels die ook te gebruiken zijn als warm of koud kompres. Ze hebben een ontspannend, kalmerend en rustgevend effect bij zowel kinderen als volwassenen. Let wel even op: het is geen speelgoed en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Naar de Senseez Soothables

MadMattr

MadMattr is een lichtgewicht klei die niet uitdroogt. Het is dan ook uitermate geschikt om er eindeloos mee te spelen. Je kunt er figuren mee kneden en zelfs mee bouwen! MadMattr is ook nog eens allergenen- en glutenvrij zodat iedereen er met een gerust hart mee kan spelen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en uit te breiden met verschillende bouwsets. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Naar de MadMattr

Glibbi

Glibbi slijmbad

Is jouw kind verzot op slijm? Dan is Glibbi slijmpoeder echt het aangewezen product voor hem of haar. Door Glibbi aan het (zwem)badwater toe te voegen verandert het in een glibberige gekleurde massa. Fantastisch toch?! Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor kinderen van 3+ jaar.

Naar Glibbi

Trekken, knijpen en voelen

Naast al deze fantastische producten hebben we ook nog de nodige ballensets: geschikt voor antistress, knijpen, trekken en voelen en mee te spelen. Maar natuurlijk ook kleefslangen, duizendpoten en andere insecten waar je uren mee kunt friemelen en spelen en ander sensorisch speelgoed zoals zon- of wolkborsteltjes.

Naar zintuig tast

Lees ook

Verzwaringsknuffel | Rust voor overprikkelde kinderen

Heeft jouw kind last van prikkels? En komt het door al die prikkels moeilijk tot [...]

Sensorisch speelgoed

9 uren per dag! Dat is het aantal uren dat een Nederlander van 4 jaar [...]

Zintuiglijk spel: wat is het en waar dient het voor?

Zintuiglijk spel is de basis voor de ontwikkeling van jouw kleintje. Proeven, ruiken, horen, zien [...]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1943 reviews.
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw geldig e-mailadres achter.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren