Populaire kauwsieraden kind voor kinderen met een kauwbehoefte

Kauwsieraden kind

Prikkelgevoelige kinderen zoals kinderen met ADHD, hooggevoelige kinderen of kinderen met ASS kunnen veel baat hebben bij het gebruik van kauwsieraden. In ons assortiment is er daarom voor ieder kind wel een geschikt kauwsieraad te vinden. Om de keuze wat makkelijker te maken zullen we in dit blog de populaire kauwsieraden voor kinderen uitlichten.

Kauwsieraden kind

Heeft jouw kind een kauwbehoefte en bijt het daarom graag op haren, truien, potloden of andere spullen die daar niet voor bedoeld zijn? Dan is een kauwsieraad een veilig alternatief. Alle kauwsieraden zijn speciaal ontwikkeld om veilig op gekauwd te kunnen worden. Dat betekent dat onze bijtsieraden gemaakt zijn van stevige siliconen en vrij zijn van BPA, ftalaten, PVC of weekmakers. 

Populaire kauwsieraden

Op dit moment is dit de top 10 populaire kauwsieraden voor kinderen met een kauwbehoefte. 

Bijtketting Drop

Kauwsieraden kind: bijtketting drop

De drop in deze simpele siliconen bijtketting verwijst niet naar de kleur of de smaak, wel naar de druppelvormige hanger. Bijten of sabbelen kan helemaal veilig op deze leuke ketting. Deze kauwketting gebruik je als veilig alternatief voor het kauwen op potloden, overhemden, vingers enzovoorts. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Naar bijtketting Drop

Bijtketting Round

Populaire kauwsieraden voor kinderen

Simpele siliconen bijtketting met ronde hanger. Net als de Drop een leuke en veilige ketting om op te kauwen, bijten of sabbelen. 

Naar bijtketting Round

Brick Stick

Ark’s Therapeutic Brick Stick bijtsieraad kind

De Ark’s Therapeutic Brick Stick is een veilige, discrete en coole oplossing voor iedereen die behoefte heeft ergens op te kauwen. Omdat deze kauwketting op de ene kant grote en de ander kant kleine bobbeltjes heeft krijg je een extra sensorische ervaring. Gebruik deze kauwketting om je beter te kunnen concentreren tijdens je huiswerk of andere activiteiten.

Naar bijtketting Brick Stick

Bijtketting Puzzel

bijtketting puzzel; populair kauwsieraad voor kinderen

Stoere en stevige bijtketting in de vorm van een puzzelstuk. Door het formaat geschikt voor kinderen met een gemiddelde tot stevige kauwbehoefte. De nopjes aan de achterkant geven een extra sensorische ervaring. 

Naar bijtketting Puzzel

Dinosaur Skull

Deze Dinosaur Skull kauwketting biedt een veilig alternatief voor kauwen op kragen, boorden en vingers. De producten van Munchables voor kinderen zijn niet alleen perfect als mode accessoires, maar ook voor kinderen die kauwen. Deze duurzame kettingen zijn gemaakt van BPA-vrije, kindveilige siliconen en hebben een breek-sluiting voor extra veiligheid. Munchables-hangers hebben een lang snoer dat eenvoudig kan worden ingekort.

Naar de Dinosaur Skull

Bijtketting Dino

kauwsieraad voor kinderen Ark’s Therapeutic Dino

Deze Dino is nog een kauwsieraad voor echte liefhebbers van dino’s. Hij is ruim 6 cm lang, bijna 4 cm breed en ongeveer 1 cm dik. Door de bredere vorm van dit stoere kauwsieraad is het erg geschikt om voorin de mond gebruikt te worden (hoek- en snijtanden).

Naar de Dino

Dragon

kauwsieraad dragon voor kinderen

Van de Dino gaan we naar de Dragon van het merk Munchables. Geschikt voor kinderen met een gemiddelde tot stevige kauwbehoefte. Afmeting: 6 cm x 4.5 cm x 1.3 cm.

Naar de Dragon

Unicorn

munchables Unicorn kauwsieraad voor kinderen

Dit kauwsieraad van Munchables is een stijlvolle mode accessoire en een echte must-have voor kinderen die gek zijn op eenhoorns.

Naar de Unicorn

Bijtketting Eenhoorn

kauwsieraad eenhoorn voor jonge kinderen met een lichte kauwbehoefte

Naast de Unicorn hebben we voor jonge kinderen (vanaf 3 jaar) met een lichte kauwbehoefte ook nog deze fantastische Eenhoorn. 

Naar de Eenhoorn

Krypto Bite Gem

mooi en stijlvol kauwsieraad voor kinderen

Als laatste genoemd in dit overzicht, maar zeker niet de minste. Een prachtig uniseks kauwsieraad en een discrete oplossing voor kinderen met een grote kauwbehoefte. Verkrijgbaar in diverse kleuren en hardheid.

Naar de Krypto Bite Gem

Levensduur kauwsieraden

De levensduur van de sieraden is afhankelijk van veel verschillende factoren en verschilt daarom sterk per kind. Zo is de levensduur van kauwsieraden afhankelijk van de bijtketting die je kiest en hoe dit past bij de kauwstijl van je kind. Is het sabbelen of wordt er echt gekauwd? Is dit op een momentje waarop zenuwen de overhand hebben of heeft je kind een doorlopende kauwbehoefte? En met welke kracht wordt er op het sieraad gekauwd? Al deze factoren hebben effect op de levensduur van de ketting.

Omdat een gemiddeld kind niet bestaat is het moeilijk een gemiddelde levensduur aan te geven. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat er kinderen zijn die een sieraad in enkele dagen stukbijten en dat er aan de andere kant kinderen zijn die 8 tot 9 maanden met een sieraad doen. Als vuistregel is de levensduur van het kauwsieraad 4 tot 12 weken.

Let op: De sluiting en het koord van de ketting zijn niet geschikt om op te kauwen of bijten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2013 reviews.
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren